Dokumentarac kriv za Jacksonov slučaj? - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Dokumentarac kriv za Jacksonov slučaj?

Dokumentarac kriv za Jacksonov slučaj?

Velika je vjerovatnost da je televizijski dokumentarac odgovoran za optužbu za zlostavljanje djece podignutu protiv Michaela Jacksona.

09.12.2003 0 komentara

Dokumentarac kriv za Jacksonov slučaj?

Kao što znate, Jackson je lani dopustio ekipi BBC-a i novinaru Martin Bashiru da naprave dokumentarac, nedvojbeno u želji da mu pomogne u oživljavanju karijere. Umjesto toga, Living With Michael Jackson je povukao sumnje u slučaj zlostavljanja djece koji prijeti uništavanju njegovog carstva.

U veljači prošle godine dokumentarac je emitiran širom svijeta dajući uvid u njegovo imanje Neverland, neke njegove navike, a pričao je i o djeci koja su tamo boravila I često spavala. Prema razgovorima koji se spominju u izvješću Associated Pressa s izvorima bliskim Jacksonu, ali i obitelji koja ga tuži, tvrdi se da je dokumentarac utabao put za uhićenje ‘Kralja popa’.

Novinar Martin Bashir proveo je 8 mjeseci s Jackom

Izvori bliski Jacksonovoj obrani kažu da je majka dječaka tražila honorar za sinovo pojavljivanje u Living With MJ. Kad je on to odbio, odnosi između Jacksona i obitelji su se pokvarili. Izvori bliski majci, kažu da nije tražila novac, nego da se Jackson počeo čudno ponašati nedugo prije objavljivanja filma te je govorio obitelji da su u opasnosti i da bi se trebali odseliti. Prema tim izvorima, Jackson je zabranio obitelji pristup na Neverland pa je majka zaposlila odvjetnika, istog onog koji je tužio Jacksona prije 10 godina.

Naravno, Jacksonov odvjetnik Mark Geragos (poznati odvjetnik iz L.A.-a, zastupao je i Winonu Ryder u slučaju krađeu dućanu i posjedovanja lijekova bez recepta) negira posljednje optužbe (tvrdi da su to ‘velike laži’), kao i tvrdnje da je Michael zlostavljao dječaka, danas 13-godišnjaka. Glavni tužitelj Santa Barbare očekuje formalno podizanje optužbe protiv Jacksona.

Što reći za kraj? Jackson tvrdi da je Living With Michael Jackson montiran da bi ga prikazao u lošem svjetlu. Ovih dana film se reprizira na brojnim TV postajama, a vjerojatno će biti krunski dokaz na Jacksonovom suđenju. A sve što je želio je unaprijediti karijeru. Da je slušao Jinxe, znao bi da ‘treba stati kad je najbolje’. I mirno živjeti u svom svijetu bajki.

Komentari

Nema komentara.