Kamera - ide! Glazba - ide! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Kamera - ide! Glazba - ide!

Kamera - ide! Glazba - ide!

Beyonce, Jon Bon Jovi, Lenny Kravitz i britanska reality-heroina Susan Boyle - svi se bacaju u filmske vode!

s.p. 27.11.2012 0 komentara

Kamera - ide! Glazba - ide!

Beyonce će režirati dokumentarac o vlastitoj karijeri i privatnom životu. Film će prikazivati događanja 'iza scene' kao što su snimanje albuma i pripreme za koncert, a premijera će biti 16. veljače na HBO-u.

Jon Bon Jovi je nedavno održao koncert u malom klubu u Los Angelesu te je pred novinarima, prijateljima i agentima predstavio pjesme koje je snimio za komediju 'Stand-Up Guys'. Bon Jovi je prije dva desetljeća bio nominiran za Oscara za pjesmu iz filma 'Mladi revolveraši 2', a sada i za svoj novi film želi osigurati nominacije za Oscara i Zlatni globus.


Trenutak slave Susan Boyle.

Fox Searchlight osigurao je prava na snimanje filmske biografije Susan Boyle. Fox ima i prava na mjuzikl 'I Dreamed A Dream' koji se temelji na životnoj priči te pjevačke senzacije, pa će vjerojatno snimiti biografiju Susan Boyle u vidu mjuzikla. Snimanje bi trebalo početi 2013., a Susan je već izjavila da bi željela da njezinog menadžera glumi - George Clooney.

Priprema se biografski film o pokojnom glazbeniku Marvinu Gayeu, a glavnu ulogu trebao bi tumačiti roker Lenny Kravitz. Redatelj filma bit će Julian Temple koji se proslavio kao redatelj spotova i glazbeni dokumentarist, a snimanje bi trebalo početi sljedeće godine.

Komentari

Nema komentara.