Film o slavnom lažljivcu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Film o slavnom lažljivcu

Film o slavnom lažljivcu

Dugo vremena pripremao se film o velikom biciklistu Lanceu Armstrongu, no sada će se snimati film o - velikom lažljivcu Lanceu Armstrongu!

s.p. 21.01.2013 0 komentara

Film o slavnom lažljivcu

Popularni redatelj i producent J.J. Abrams ('Cloverfield') osigurao je filmska prava na ekranizaciju priče o propasti Lancea Armstronga. Riječ je o adaptaciji knjige 'Cycle Of Lies: The Fall Of Lance Armstrong' koju dovršava sportska novinarska The New York Timesa Juliet Macur, a iz tiska će izići sredinom godine.

Macur je više od desetljeća pratila karijeru slavnog biciklista koji je cijelo vrijeme osvajao titule i žestoko pobijao optužbe da je varao, da bi na kraju pred televizijskim kamerama priznao da je uzimao doping.

Sony Pictures je također planirao snimiti film o Armstrongu u kojem je trebao glumiti Jake Gyllenhaal, no taj projekt bio je zamišljen kao herojska priča o sportašu koji je uspio pobijediti rak i pošteno osvojio brojne titule. Bit će zanimljivo vidjeti kako će J.J. Abrams ekranizirati priču o palom sportašu, a prvi komentari na Internetu predlažu Michaela Baya kao redatelja, jer 'njegovi filmovi izgledaju kao da su na steroidima'!

Komentari

Nema komentara.