Borba princeza - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Borba princeza

Borba princeza

Naomi Watts je Diana, a Nicole Kidman je Grace od Monaka - koja od ovih princeza više zaslužuje Oscara?

s.p. 24.05.2013 1 komentara

Borba princeza

Izišla je fotografija iz filma 'Diana' /naslovna/ koji se bavi ljubavnom vezom popularne britanske princeze, a dijelom je sniman i u Zagrebu. Premijera tog filma u režiji Nijemca Olivera Hirschbiegela (biografski 'Hitler-konačni pad') bit će u sezoni Oscara, pa se već očekuje nominacija za glavnu glumicu Naomi Watts.

Izgleda da će joj glavna konkurentica u borbi za Oscara biti najbolja frendica Nicole Kidman, a zanimljivo je da Kidman također glumi slavnu, glamuroznu i plavokosu princezu koja je stradala u automobilskoj nesreći. Kidman u filmu 'Grace Of Monaco' glumi legendarnu glumicu Grace Kelly koja je postala princeza od Monaka, a redatelj filma nije Nijemac Oliver nego Francuz Olivier Dahan (biografski 'La Vie en rose-Edith Piaf').

No, veliko je pitanje hoće li ijedna od te dvije glumice glumice dobiti Oscara - naime, i ove godine Meryl Streep ima svoj film ('August: Osage County') pa se već priča da će i ona biti jedna od glavnih favoritkinja...

Komentari
danijel.82 28.05.2013

Poruka Ma, svaka čast Meryl za impresivnu karijeru, ali naosvaljala se Oscara. Čak smatram da nije trebala birti nagrađena za razvikanu "The Iron Lady". Iskreno, voleo bih da Naomi Watts osvoji pozlaćenu statuetu. U odnosu na hladnu i, u zadnje vreme, prilično izveštačenu Kidmanovu, Naomi fizički više liči na Dianu, nego Nicol na Grace. Hm, mislim da bi veoma dobar izbor za ulogu princeze od Monaka bila Diane Kruger :-)