Pilence malo - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pilence malo

Pilence malo

Prvo Disneyevo 3D animirano ostvarenje bez pomoći studija 'Pixar' u fazi je postprodukcije. A mi smo vam osigurali omanji 'sneak peek', da se uvjerite da momcima ide sasvim dobro.

14.03.2004 0 komentara

Pilence malo

U režiji Marka Dindala, publici poznatog po režiji 'Carevog novog ruha', Disney nam donosi priču o piletu koje, vidjevši kako je s neba pao žir, počinje svoje sugrađane uvjeravati kako im se sprema velika opasnost i kako će se nebo srušiti. Naravno, ništa se ne dešava pa malog Chickena obilježe kao gradsku budalu i on postaje predmet opće sprdnje. Baš kao u priči o Peći i vuku.

Uvjeriti građane Yoki Yokesa kako im se sprema sudnji dan uistinu neće biti lak posao, a u tome će našem junaku pomoći ekipa koja se sastoji od Ružnog pačeta (glas mu posuđuje Joan Cusack), svinje Runt of the Litter i ribice Fish Out of Water, koja ne govori već se glasa poput akvarijskog filtera za vodu.

Nepovjerljivo društvo

Uz gore spomenutu Joan Cusack, glasove su likovima posudili Steve Zahn (svinja Runt), Amy Sedaris (Foxy Loxy), Zack Braff (Chicken Little), Katie Finneran (Goosey Lucy), Don Knotts (gradonačelnik Turkey Lurkey) i Garry Marshall (Chickenov otac). 

Hoće li pile spasiti svoj grad, a i kako ide 'Disneyju' bez 'Pixara' saznat će se početkom 2005. godine, kad će 'Chicken Little' ugledati velike ekrane.

Komentari

Nema komentara.