Wilbur Disney Robinson 2006. - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Wilbur Disney Robinson 2006.

Wilbur Disney Robinson 2006.

Istog dana kada su zatvorili 2D studio na Floridi, Disneyevci su najavili i novi projekt, dugometražni, animirani 'A Day With Wilbur Robinson'.

20.01.2004 0 komentara

Wilbur Disney Robinson 2006.

Novi proizvod velikog američkog animatorskog studija u kinima bi se trebao naći u 2006. godini, rad na animaciji počinje u lipnju 2004. godine, a film se bazira na istoimenoj, iznimno dobro prodavanoj knjizi Williama Joycea.

Njegova priča 'Robots' poslužila je i za film koji je već u produkciji u Fox Blue Sky Studios. Izvršni producent filma 'A Day With Wilbur Robinson' je Clark Spencer (radio je na 'Lilo & Stitch'), producentica je veteranka Disneyeve animacije Dorothy McKim, dok se režije prihvatio Steve Anderson, glavni scenarist filmova 'The Emperor's New Groove' i 'Brother Bear'.

Fantastični svijet Joyceove knjige iz 1990. godine opisuje jedan dan iz života dječaka genijalca koji stvori mistični stroj čija je namjera vratiti izgubljena sjećanja na prošlost. No situacija se otme kontroli i Wilbur putuje kroz vrijeme u budućnost, gdje se nađe u situaciji u kojoj sudbina cijelog svijeta ovisi o njemu.

William Joyce, ilustrator i pisac, već je surađivao sa Disneyem na hvaljenoj seriji nagrađenoj Emmyjem 'Rolie Polie Olie'.

Komentari

Nema komentara.