Kompletiran cast za Shreka 3 - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Kompletiran cast za Shreka 3

Kompletiran cast za Shreka 3

Eric Idle, John Cleese i Justin Timberlake u istom filmu, i još k tome animiranom. Ne, ne sanjate, pred vama je cast lista predstojećeg Shreka.

p.h. 17.07.2006 1 komentara

Kompletiran cast za Shreka 3

Iz DreamWorksovog kabineta nedavno je procurila vijest o novim imenima na glasovnoj cast listi za Shrek 3, javlja Animation Magazine. Popisu zvijezda iz Shreka 2 koji već uključuje Mikea Myersa (Shrek), Eddiea Murphya (Magarac), Cameron Diaz (Fiona), Antonia Banderasa (Mačak U Čizmama), Ruperta Everetta (Šarmantni Princ), Julie Andrews (kraljica Lilian) i Johna Cleesea (Kralj) pridružuju se Diazičin dragi Justin Timberlake kao Fionin buntovni rođak Artie, Cheri Oteri (Saturday Night Live) kao Trnoružica, Amy Poehler (Saturday Night Live) kao Snjeguljica, Maya Rudolph (Saturday Night Live) kao Rapunzel i Amy Sedaris (‘Strangers with Candy’) kao Pepeljuga. Pythonovac Eric Idle posudit će glas čarobnjaku Merlinu, John Krasinski (‘The Office’) vitezu Lancelotu, a Ian McShane ('Deadwood') Kapetanu Kuki.

U trećem nastavku popularnog crtića kralj Harold se razboli, a na kraljevom zetu Shreku je da pronađe prikladnog nasljednika, ili će u suprotnom on sam biti prisiljen nataknuti krunu. Stoga se zajedno s Magarcem i Mačkom u Čizmama daje u potragu za Fioninim buntovnim rođakom Artiem, a kad ga pronađe, pokušava ga upristojiti kako bi ovaj preuzeo tu važnu funkciju. U međuvremenu, Šarmantni Princ napada dvorac, a Fiona i Kraljica Lillian moraju stati u obranu ‘sretnih svršetaka’. U tome će im pomoći Snjeguljica, Trnoružica, Pepeljuga I Rapunzel.

Redateljska palica je u rukama dosadašnjeg DreamWorksovog pisca dijaloga i povremenog glumca Chrisa Millera, a koredateljsku drži mag kompjutorske animacije Raman Hui. Premijera se najavljuje za svibanj 2007.

Komentari
A: jabuka5 09.10.2007 Pogledaj profil

ja sam gledala taj film i super mi je...gledali smo ga u kinu sa skolom...zamislite imam kolko već godina a isli smo to gledat sa skolom....bilo je ok....skoro sam zaspala...ali to se ne računa....hhe..... još ćemo u školi sutra pisati test iz toga iz medijske kulture....sad idem...idem iz ovog učit jer niš nisam zapamtila....