Velika zelena čudovišna igra - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Velika zelena čudovišna igra

Velika zelena čudovišna igra

Jednom davno u jednom dalekom kraljevstvu, jedno veliko zeleno čudovište trebalo je postati kralj. A vi sada i ovdje možete postati vlasnik DVD-a.

filmski.net 26.11.2007 0 komentara

Velika zelena čudovišna igra

Shrek i Fiona također imaju problema oko sastavljanja vlasti u svom kraljevstvu! Nakon smrti kralja Harolda, Shrek treba preuzeti prijestolje, no njemu se to baš ne da – draža mu je njihova mala močvara i privatno 'kraljevstvo'. Zato kreće u potragu za prikladnijim kraljem, a izbor pada na Fioninog trapavog rođaka Artija, kojeg ismijavaju sve kolege na sveučilištu. Dok je Shrek na putu, pojavljuje se Šarmantni Princ koji također želi prijestolje, a podupiru ga svi zli likovi iz bajki. Zato Fiona okuplja Trnoružicu, Snjeguljicu i Pepeljugu da zajedno uzvrate udarac.

Ako vas ova strka oko prijestolja podsjeća na aktualnu borbu za vlast u Hrvatskoj, onda znači da ste se u posljednje vrijeme previše bavili politikom. Mi vam predlažemo terapiju koja se sastoji od gledanja 'Shreka Trećeg' bar dvaput tjedno. Da biste to mogli ostvariti potreban vam je DVD player i, naravno, DVD 'Shreka Trećeg'.

Player nabavite sami, a mi vam dijelimo tri DVD-a ako točno odgovarite na pitanje:
Koliko je mandata osvojio.... he, he... šala!
Koliko dječice imaju Shrek i Fiona?

Ako vam je preteško, evo male pomoći:

Odgovore šaljite na info@filmski.net do 5. prosinca kada ćemo objaviti dobitnike.

*****************

A dobitnici su:
Davor Kormanjoš, Osijek
Biljana Tomljanović, Našice
Silvia Premerl, Zagreb

Sretno i do shrekanja!

Komentari

Nema komentara.