Bee buzzzzz - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Bee buzzzzz

Bee buzzzzz

Iako je Seinfeldu mnogo trebalo da iz ideje krene u realizaciju svog crtića, izgledno je da će 'Bee Movie' ipak u produkciju. Svoje glasove daje poznata ekipa.

m.n. 28.04.2005 0 komentara

Bee buzzzzz

Vjesticu o suradnji DreamWorks Animationa i slavnog Jerrya Seinfelda najavili smo vam pred punih godinu i pol dana. Iako se već činilo da je sve palo u vodu, projekt ipak kreće u produkciju. Ime novog kompjuterski generiranog crtića je 'Bee Movie', a Seinfeld će osim ustupanja svog prepoznatljivog glasa, napisati i scenarij i brinuti oko producentskog dijela priče.

Studio je, da bi ovaj put bio efektivniji, već najavio datum premijere (2. studeni 2007.), ali i zabezecirao brdo poznatih faca. No, krenimo redom.

'Bee Movie' je komična storija o Barryu Bensonu (Seinfeld), friškom diplomantu pčelinjeg koledža koji se nikako ne može pomiriti da mu med bude jedini karijerni izbor. Već depresivan i frustriran, odlučuje prvom prilikom pobjeći iz košnice. U tom mu naumu pomogne Vanessa, cvjećarka iz New York Citya, u koju se na kraju i zaljubi. Novopečenu mu sreću pomuti saznanje da su ljudi masovni konzumenti meda pa odlučuje tužiti ljudski rod.

Milozvučne note svojih glasnica osim Jerrya upregnut će i Renee Zellweger (u ulozi cvjećarice), dok će se za ostale tonove pobrinuti Uma Thurman, Kathy Bates, Alan Arkin, Robert Duvall, William H. Macy, Tim Blake Nelson pa i Oprah Winfrey, kojoj ovo nije prvi deal u crtiću ('Charlotte's Web'). Režije će se zajednički primiti Steve Hickner i Simon J. Smith, a nama preostaje da strpljivo čekamo.

Komentari

Nema komentara.