Seinfeld se vraća?!? - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Seinfeld se vraća?!?

Seinfeld se vraća?!?

Sprema li nam se to veeeeliki povratak legendarnog Jerrya Seinfelda na male ekrane ili je sve samo još jedna od njegovih perfidnih šala!?

d.g. 06.09.2005 0 komentara

Seinfeld se vraća?!?

Nakon što je naprasito prekinuo snimanje najuspješnijeg sitcoma svih vremena, iz samo njemu poznatih razloga, Seinfeld se svojski trudio skrivati od znatiželjnih očiju šire javnosti. Zaradivši neviđene milijunčiće povukao se u svoju kućicu u Hamptonu i samo rijetko nastupao u svojim one-man-stand spektaklima. Dok je ostatak ekipe žudio za ponovnim okupljanjem i nastavkom snimanja, on je to kategorički odbijao, ali sudeći po vijestima iz 20th Century Foxa nešto bi se ipak moglo promijeniti! Za sada je cijela priča vrrrlo tajna, zamućena i intrigantna, baš onakva kakve ih Jerry obožava.

Naime, u Americi postoji stanoviti Ed Broth koji je nedavno izdao knjigu pod nazivom 'Stories From a Moron', a u kojoj je objavio kolekciju svojih pisama raznoraznim izdavačkim kućama u kojima ih na vrlo provokativan i duhovit način totalno izluđuje. Među inim, tu je i članak pod naslovom 'I Love Dogs' upućen uredniku popularnog časopisa I Love Cats, ali i kompletna korespondencija samog autora s nepovjerljivim izdavačima. Kako se cijela stvar iznimno svidjela šefovima u FOXu, naručili su animirani pilot po uzoru na knjigu, a kao pisci su angažirani uz autora Brotha, Barry Marder i Kenneth Braun - ljudi koji su radili i na 'Seinfeldu', koje li koincidencije!

Zanimljivo je i da je sam Jerry u travnju organizirao njujorški gala prijem u čast Brothove knjige na kojemu se okupio gotovo cijeli jet-set, a da se na kraju Broth nije uopće pojavio. Cijela priča izuzetno podsjeća na još jednu nedavno izdanu knjigu pod nazivom 'Letters from a Nut' koju podpisuje stanoviti Ted L. Nancy također samozatajni autor kojeg nitko nikad nije vidio! Za sada se još uvijek samo šuška o misterioznoj vezi ova 'tri' autora, ali sudeći po šestoznamenkastim ciframa koje su u igri priprema se nešto zaista veliko.

Više o knjigama možete saznati naravno na Amazonu gdje se iste mogu i kupiti.

Komentari

Nema komentara.