Seinfeld se vraća na TV - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Seinfeld se vraća na TV

Seinfeld se vraća na TV

Ekipa iz 'Seinfelda' opet će nasmijavati gledatelje sitcomova, ali bez oduševljenja, molim - samo gostuju kod Larryja Davida!

s.p. 06.03.2009 0 komentara

Seinfeld se vraća na TV

Obožavatelji 'Seinfelda' neće više svoje omiljene glumce morati gledati samo u beskonačnim reprizama i DVD izdanjima - sprema se njihovo ponovno okupljanje! Nažalost, to ne znači da će 'Seinfeld' uskrsnuti, već samo to da će gostovati u 'bratskom' serijalu 'Bez oduševljenja, molim' ('Curb Your Enthusiasm'). Najzaslužniji za to je Larry David koji je sukreator, scenarist, producent i sporedni glumac iz 'Seinfelda' (Mr. Steinbrenner!), ali i kompletni autor 'Bez oduševljenja, molim'.

U toj seriji je David također scenarist i producent, a kao glumac glumi 'sebe', odnosno filmaša koji stalno upada u neprilike s raznim holivudskim zvijezdama. Stoga u seriji stalno gostuju poznati glumci koji u maniri reality showa otkrivaju vlastite tajne i skrivene mane.


Julia Louis-Dreyfus ('Elaine' iz 'Seinfelda') u jednoj epizodi serije 'Bez oduševljenja, molim'.

U 'Bez oduševljenja, molim' su pojedinačno gostovali bivši Seinfeldovci Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus ('Elaine') i Jason Alexander ('George'), a sada će konačno nastupati zajedno, i to u nekoliko epizoda povezanih u jednu priču. Da bi okupljanje bilo kompletno, pridružit će im se i Michael Richards ('Kramer'), a bit će zanimljivo vidjeti kako će David u priču serije uklopiti tog glumca koji je stekao antipatije publike nakon zloglasnog rasističkog incidenta.

Ovaj casting sigurno će podići gledanost sedme sezone ove Davidove serija, a vjernim 'Seinfeldovim' fanovima uvijek ostaje nada da će se jednom uz glumce iz 'Seinfelda' okupiti i njihovi kultni likovi - Jerry, Elaine, George i Kramer.

Komentari

Nema komentara.