Stampedo animiranih živina - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Stampedo animiranih živina

Stampedo animiranih živina

'Madagascar' je još jedan u nizu novih animiranih filmova iz jednog od najpoznatijih komercijalnih studija za animaciju današnjice

k.j. 02.10.2004 0 komentara

Stampedo animiranih živina

Kako se ono kaže – (duboki glas) '...od tvoraca hitova 'Shark Tale', 'Shrek' i 'Shrek 2' dolazi nam nova uzbudjiva komedija o životinjama i njihovim.. životinjskim događajima'. Dreamworks se zaista bacio na posao i radi još jedan računalno animirani film za široku publiku, kojem je glavni cilj dobro nasmijati.

Yahoo Movies ima trailer i za ovaj film, kojem u sinopsisu stoji sljedeće: četiri civilizirane životinje iz Central Park zoološkog vrta provode svoj cijeli život mirno, zatočene u spomenutoj ustanovi. Stvari postanu zanimljive kada se živine nađu na otoku Madagaskaru, sasvim slučajno, uslijed brodoloma na putu prema Africi. Naravno, kao rođeni Njujorčani, ove životinje nemaju pojma što je to divljina i kakva je zaista njihova narav pa će silom prilika morati same naučiti kako preživjeti.

Cure, nova moda za slijedeće ljeto je pred vama

Naravno, na popisu glumaca opet je nekoliko poznatih faca - Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer i drugi, a film će se u američkim kinima pojaviti 27. svibnja 2005. godine.

Po samom traileru teško je ocijeniti kakav će film biti. Animacija se ne čini baš revolucionarnom, dapače, likovi su nekako kockasti, kao da se štedilo, no s druge strane možda još treba napraviti fine tuning, vidjet ćemo. Ali pingvini su zakon! Pogledajte trailer pa prosudite sami. Službeni site baš i ne radi.

Komentari

Nema komentara.