Justice League na Cartoonu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Justice League na Cartoonu

Justice League na Cartoonu

Ljubitelji stripa, konkretno ljubitelji američkog stripa s legendarnim superherojima iz DC Comicsa, vrijeme je da nabavite kablovsku, ako još niste.

02.08.2004 0 komentara

Justice League na Cartoonu

Na TV kući Cartoon Network krenula je nova sezona animirane superhero serije pod nazivom 'Justice League Unlimited', koju producira Warner Bros. Animation. Najpopularnija superhero škvadra na svijetu ponovo se team-upa na vašim malim ili velikim ekranima. Glavno obilježje nove serije može se svesti na - minimum komplikacije i maksimum akcije (ah, al' smo pjesnici). Poanta je u tome da serija obiluje nasiljem i tučnjavama (daaaa!) pa je zato i zgodno to što se prikazuje u večernjem terminu. Da ne bi netko opet protestirao da se jadna dječica kvare tolikim nasiljem, kao što je bio slučaj prije par desetljeća, kada je emitirana prva 'Justice League' serija.

Za slučaj da ste zaboravili, u najfrajerskiju družinu superheroja originalno spadaju Superman, Flash, Green Lantern, Batman, Wonder Woman, Martian Manhunter i Hawkgirl, a u novoj im se seriji priključuju još i mnogi novi likovi: Green Arrow, Supergirl, Hawk & Dove, B'wana Beast iz džungle, The Atom kao najmanji superheroj na svijetu, Booster Gold, heroj iz budućnosti i Zatanna, prelijepa čarobnica.

Ako je suditi po onima koji su pregledali prvu epizodu na promociji, od ove se serije ne može očekivati neka fenomenalna priča, ali ona zato pruža finu, kontinuiranu zabavu, s mnogo borbe, kvalitetne animacije i mnogo dobrih specijalnih efekata. Likovi su dobro profilirani, a budući da je svaki od njih inače individualac i solo brijač, u ekipi često nastaju trzavice pa s njima i fina interakcija među likovima. U svakom slučaju, ako želite superheroje, nećete biti razočarani.

Ima jedan zgodan site s iscrpnim informacijama o 'Justice League' - www.jlanimated.com.

Komentari

Nema komentara.