Spiderman 4 bez Raimija i Maguirea! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Spiderman 4 bez Raimija i Maguirea!

Spiderman 4 bez Raimija i Maguirea!

Četvrti Spiderman kreće ispočetka, bez redatelja i glavnog glumca, pa se premijera odgađa za 2012.!

s.p. 12.01.2010 0 komentara

Spiderman 4 bez Raimija i Maguirea!

Sony je danas objavio da odgađa snimanje novog nastavka 'Spidermana' i raskida suradnju s dosadašnjom ekipom. To znači da u redateljskoj stolici više nećemo gledati Sama Raimija koji je režirao vrlo uspješnu Spidermanovu trilogiju, a gledateljima će još veći šok biti da naslovnu ulogu više neće glumiti Tobey Maguire.

I Sony i Raimi izdali su priopćenja u kojima hvale međusobnu suradnju i izražavaju nadu u budući projekt, no te poruke ne spominju da su producenti i redatelj Raimi bili u sporu. Navodno je Raimi objavio da neće moći dovršiti 'Spidermana 4' na vrijeme, a onda je studio odlučio da se riješi i Raimija i njegove ekipe, što uključuje i 34-godišnjeg Maguirea.

Objavljeno je da će 'Spiderman' biti 'rebootan', tj. priča će se opet vratiti na početak, s mladim junakom u glavnoj ulozi. U Raimijevoj trilogiji je Spidermanov alter ego Peter Parker već završio srednju školu, a sada će scenarist 'Zodijaka' James Vanderbilt opet vratiti Spideya u školske klupe. Radnja će se opet baviti rađanjem Spidermana i konfliktom između tinejdžerskih problema Petera Parkera i superherojske misije Spidermana.

Kao novi datum premijere spominje se ljeto 2012., a studio će uskoro izići u javnost s novim detaljima projekta. Inače, dosadašnja trilogija zaradila je u kinima preko 2 i pol milijarde dolara, pa će nova ekipa morati dostići velika očekivanja. Christopher Nolan je nešto slično uradio s uskrsnućem Batmanove franšize, no on je obnavljao serijal u krizi. A Spidermanovi vlasnici mijenjaju ekipu koja je bila dobitna kombinacija...

Komentari

Nema komentara.