Carska lista sexy glumica - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Carska lista sexy glumica

Carska lista sexy glumica

Tko se to ne bi ljubio s Megan Fox, pipao s Angelinom Jolie i isprobao prvi seks sa Emmom Watson? A za ljubitelje engleskih dama, tu je i Kate Winslet.

s.p. 16.10.2009 0 komentara

Carska lista sexy glumica

Čitatelji Empirea izabrali su najseksipilnije filmske glumice, a od njih 50 izdvojili smo prvih 10 i samo kažemo: 'I tata bi, sine!'

1. Megan Fox
Mnogi bi ju rado ubili, no ostali bi ju radije...ljubili! Izgleda sexy, a ponaša se divlje, pa su je već proglasili nasljednicom Angeline Jolie!

2. Angelina Jolie
Proslavila se kao prava divlja cura koja voli tetovaže, biseksualne eksperimente i noževe. Otkako je postala mama, malo se smirila no sada je njena erotičnost zašla u zrelu fazu.

3. Emma Watson
Mnogi su čekali da Emma navrši 18 pa su tek onda priznali da ih ova curica strašno privlači. Hermiona je odrasla i pokazala porculansku ljepotu, a svi samo čekaju kada će pokazati i nešto više...

Emma Watson - mnogi bi je rado gledali kako izlazi iz kade...

4. Scarlett Johansson
Lice djevojčice u tijelu punom oblina, i to s promuklim glasom koji pjeva balade Toma Waitsa...Opaka kombinacija!

5. Zoe Saldana
Počela je kao sexy cura u novim 'Zvjezdanim stazama', a sada slijedi i njezin nastup u 'Avataru'. I bez 3D-a vidimo da ima tijelo s oblinama koje strše u svim dimenzijama.

6. Natalie Portman
Stalno ju zovu 'modernom Audrey Hepburn', a time valjda žele reći da njezina ljepota traje i traje. Na početku karijere htjela je izbjeći imidž Lolite, no s vremenom je počela prihvaćati sve više erotičnih uloga.

Natalie Portman - rijetko je viđamo ovako golu.

7. Kristen Stewart
Iako novinari u šali govore da je 'počela karijeru kao dvojnik Macaulaya Culkina' ('Soba panike'), mala Kristen je dobro narasla i sada je ljepotica koja izgleda kao da ne brine previše o svom izgledu ili odjeći, ali baš ta opuštenost privlači ljude.

8. Mila Kunis
Ukrajinska krasotica proslavila se ulogom razmažene glupače u 'Ludim sedamdesetim', a kasnije je opet dokazala da joj leže komične uloge. Valjda ju zato mnogi muškarci stalno gledaju s osmijehom.

9. Helena Bonham Carter
Počela je kao ljupka dama u kostimiranim dramama, a otkada je počela dobivati uloge negativki, sve je privlačnija i privlačnija.

10. Kate Winslet
Rodila je dvoje djece, no još uvijek ne bježi od erotičnih uloga! Za svoje sexy uloge već je davno prije zaslužila Oscara!

Izvor: Empire

Komentari

Nema komentara.