Kako ubiti Megan Fox? - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Kako ubiti Megan Fox?

Kako ubiti Megan Fox?

Ako se redatelj 'Transformera' odluči riješiti svoje najljepše, ali i najnezahvalnije glumice - imamo 5 scenarija za njezinu eliminaciju!

s.p. 14.10.2009 0 komentara

Kako ubiti Megan Fox?

Michael Bay i ekipa 'Transformera' nisu nimalo zadovoljni s glumicom Megan Fox i rado bi smislili način kako da ubiju njezin lik, Mikaelu. Megan je za redatelja Baya izjavila da na setu 'želi biti poput Hitlera' i kako je prava noćna mora raditi s njim, a Bay je uzvratio da je Megan još mlada pa zato govori gluposti. Zatim se oglasila i ekipa 'Transformera' i u anonimnom pismu proglasila Megan glupom divom koja ne zna glumiti, ali zna kasniti na snimanje i 'pozirati kao porno-zvijezda'.

Zato se i proširila glasina da će Mikaela umrijeti na početku sljedećih 'Transformersa', ali Megan je demantirala vijesti da će je likvidirati. Kaže da će nastupati u nastavku 'Transformersa' koji se planira za 2011., a nije predviđena njezina smrt. Ipak, tekst u Cinematicalu predlaže 5 scenarija za 'Transformerse 3' u kojima Mikaela/Megan Fox nestaje sa scene, a priče su tako maštovite da izgleda kao da ih je radio sam Michael Bay!

1. Ona je robot
Možda bi Michael Bay mogao pretvoriti Mikaelu u roboticu? Dobra je sa strojevima, pa bi se moglo pokazati da je ona u biti jedan od Transformera koji izgleda baš kao prava žena. Dobar kraj uključivao bi njezinu smrt u velikoj borbi robota, s tim da bi najprimjerenije bilo da izdahne u naručju Sama, i to nakon što prizna svoju pravu prirodu...

2. Osveta Megatrona
Zločesti Decepticoni predvođeni Megatronom mogli bi oteti Mikaelu i tako privući Sama koji kreće u napad. Ali jao - u razmjeni vatre stradava Mikaela, koja bi mogla nositi i zaručnički prsten, čisto da bude više patetike...

3. Gnjecava smrt
Zločesti roboti mogli bi oteti Mikaelu i tako ucjenjivati Sama, a kasnije prirediti i strašnu osvetu. Jedan od efektnijih načina ubojstava bio bi da Decepticon drži Mikaelu unutar sebe, pa da se onda transformira i zgnječi Megan - baš pred Samovim očima! Bljak!

4.Mojo poludi
Samov ljubimac Mojo mogao bi postati ljubomoran na Mikaelu, a ako kasnije dobije još i malo vanzemaljske stimulacije, mogao bi i pobjesniti. A znamo tko je najslasniji i najmesnatiji plijen...

5. Rješenje izvan kadra
Michael Bay mogao bi riješiti Mikaelinu smrt, a da uopće ne angažira Megan Fox za sljedeći film! Neka samo prikaže Sama kako tuguje, a onda neka pusti gledateljima da saznaju da je Mikaelica umrla prije početka filma ili možda napustila ekipu i otišla negdje - u samostan, da okaje grijehe?

Komentari

Nema komentara.