Tko to tamo pjeva - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Tko to tamo pjeva

Tko to tamo pjeva

Tko je bolji pjevač, a tko bolji glumac? Tko bi mogao i pjevati i glumiti, a kome je bolje da ode na burzu rada na prekvalifikaciju?

s.p. 17.07.2008 0 komentara

Tko to tamo pjeva

Sajt Defamer odabrao je 10 pjevačkih nastupa glumaca i glumica, koji su u filmovima pokazali koliko (ne) znaju pjevati. O ukusima se ne raspravlja, ovdje je link na sve primjere, a vi isprobajte možete li pjevati bolje nego velike holivudske zvijezde.

10. Tom Cruise, 'Top Gun'
Kako zvuče piloti u kafani? Evo, ovako kako Tom Cruise pjeva! Producent 'Top Guna' Jerry Bruckheimer uveo je zlatno pravilo Hollywooda - uz dobre pjesme lakše se prodaje i film i album sa soundtrackom.


Tom Cruise, 'She Lost That Loving Feeling'

9. Renee Zellwegger, 'Chicago'
'Chicago' će završiti na mnogim listama filmova koji su nezasluženo dobili glavne Oscare, no za Renee Zellwegger je film bio veliki uspjeh. Otpjevala je i odglumila ono što se tražilo od nje i pobrala nominaciju za Oscara, iako se uloga najviše pamti po tome što je morala drastično smršaviti.

8. Keira Knightley, 'Edge Of Love'
Keira je izjavila da je kod pjevanja u ovom filmu imala ogromnu tremu, čak joj je lakše skidati se na filmu. Mi preporučujemo da nastavi raditi obje stvari, može čak i kombinirati - pjevati gola.


Keira Knightley – 'Maybe It's Because'

7. Nicole Kidman, 'Moulin Rouge'
Nicole je uvijek imala stila, pa je i njezin nastup u mjuziklu 'Moulin Rouge' ostao jedna od njezinih najpoznatijih uloga. Pokazala se kao iznenađujuće dobra pjevačica, pa je napravila uspješan duet s Robbiejem Williamsom, pjesmu 'Something Stupid'.

6. Rupert Everett, 'Moj dečko se ženi'
Gay glumac Everett uopće nije trebao glumiti u ovom filmu, a na kraju je njegov nastup zasjenio čak i Juliju Roberts. Gledatelji su ga toliko voljeli da se zbog njega mijenjao kraj filma, a njegovo romantično pjevanje u restoranu je odličan spoj pjesme i humora. Poslije toga je Rupert proširio karijeru i počeo pjevati zajedno s Madonnom i Robbie Williamsom.


Rupert Everett - 'I Say A Little Prayer For You'

5. Diane Keaton, 'Radio Days'
Keaton nije samo brbljava glumica u filmovima Woodyja Allena, već i zna dobro zapjevati uživo. Oni koju poznaju njezinu biografiju baš se i ne čude - ipak je ona iskusna glumica koja je na početku karijere pjevala i plesala i u legendarnoj 'Kosi'. 

4. Scarlett Johansson, 'Izgubljeni u prjevodu'
Kritičari još lome koplja je li Scarlett dobra ili samo lijepa glumica, a njezino pjevanje je još kontroverznije. U 'Izgubljenima u prijevodu' je odglumila falš pjevanje, no mnogi su tvrdili da, iako ima senzualni promukli glas, ne zna pjevati. Sumnjičavcima ostaje da preslušavaju cijeli album koji je nedavno snimila, 'Anywhere I Lay My Head'.


Scarlett Johansson – 'Brass In Pocket'

3. Gwyneth Paltrow, 'Infamous'
Gwyneth zlobnici optužuju za skvičavi glas, a prije pjevanja za film prošla je pravi tečaj pjevanja. Istina, mogla ga je uzeti i kod kuće - udana je za pjevača Coldplaya Chrisa Martina, pa je i njihov kompić Jay-Z jednom odradio duet s Gwyneth.

2. Zooey Deschanel, 'Elf'
U ovom filmu Zooey Deschanel ('Događaj') je obična prodavačica, ali zna zapjevati pod tušem - dovoljno da opčini vilenjaka koji voli evergreene.

1. Heath Ledger, '10 stvari koje mrzim na tebi'
Heath Ledger pjeva serenadu Juliji Stiles pred tisuću gledatalja na stadionu - nije neki pjevač, ali u ovoj romantičnoj komediji Ledger je zauvijek zarobio srca mnogih tinejdžerki. Katkad je za dobru pjesmu dovoljno samo ostaviti srce na ekranu...


Heath Ledger – 'Cant Take My Eyes Off You'

Komentari

Nema komentara.