Fantastična tri trailera - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Fantastična tri trailera

Fantastična tri trailera

Novi Harry Potter će vas začarati, 'Dan kada se Zemlja zaustavila' će vas uplašiti, a 'Star Trek' odvesti - gdje nijedan čovjek još nije bio.

s.p. 17.11.2008 0 komentara

Fantastična tri trailera

Teško je biti u školi, a kako je tek jadnom Harryju Potteru koji se stalno bori za život. U novom filmskom nastavku, 'Harryju Potteru i Princu miješame krvi', Harry, Ron i Hermiona spremaju za šestu godinu čarobnjačkog školovanja u Hogwartsu. Red feniksa i Dumbledore nastavljaju bitku protiv sila zla, a čak ni polaznici škole nisu potpuno sigurni od napada zlih Voldemortovih pristaša.

A s početkom nove školske godine i u Hogwartsu se zbivaju velike promjene: ne samo da dolaze novi profesori, nego i novi ljubavni problemi. Bude se nove simpatije, Harry se ponovno zaljubljuje, a ljubavne komplikacije muče i njegove prijatelje. Ah, i Harry Potter je odrastao - u tinejdžera, kao što se vidi i u novom traileru. A dok konačno dođe film, mladi fanovi Pottera će u međuvremenu dosta narasti...jer film se najavljuje tek za srpanj 2009.!


'Harry Potter i Princ miješane krvi', r: David Yates, trailer

Za one koji više vole odrasle likove i pravi SF, dolazi i obrada jednog klasika tog žanra iz 1951., 'Dan kad se Zemlja zaustavila'. Nakon 'Matrixa', Keanu Reeves opet nastupa kao spasitelj ljudske rase, i to u ulozi vanzemaljca Klaatua koji dolazi na Zemlju prenijeti poruku: 'Ljudi moraju naučiti živjeti u miru ili će biti uništeni'. Svjetske vlade i znanstvenici utrkuju se s vremenom kako bi riješili zagonetku njegovog dolaska, a Helen (Jennifer Connelly) i njezin mladi posinak nađu se upleteni u njegovu misiju – i počinju shvaćati što točno znači kada se Klaatua opisuje kao 'prijatelja Zemlje'.

Film je režirao Scott Derrickson poznat po 'Egzorcizmu Emily Rose', a u ostalim ulogama nastupaju Kathy Bates i John Cleese. Kako izgleda najveća prijetnja čovječanstvu možete saznati kada film dođe u naša kina - najavljen je za 11. prosinac.


'Dan kad se Zemlja zaustavila', r: Scott Derrickson, trailer

A tko je tehnološki napredniji od svih tih čarobnjaka i jedina skupina koja može spasiti svijet od zlih vanzemaljaca? Naravno, riječ je o posadi 'Star Treka' koja se nakon teasera konačno predstavila u dugom traileru koji je već iz kina procurio na Net. Trailer počinje s akcijskom scenom lude vožnje auta (?!), no bez brige - riječ je samo o efektnom predstavljanju mladog kapetana Kirka, nakon čega slijedi i predstavljanje posade i - novog broda Enterprise /naslovna/.

Fanovi na sajtu Trekmovie.com već masovno polemiziraju o tome je li ovaj izgled svemirskog broda prihvatljiv, jednima je dizajn broda neproporcionalan, drugima je fantastičan jer se sviđa i njihovim frendovima koji nisu fanovi Star Treka. Nakon 1500 komentara u samo 1 dan nakon objave slika i trailera, neki već apeliraju - dosta 'rata šmokljana'. Nakon što smo čuli priču, vidjeli kako izgledaju novi glumci i novi brod, te konačno pogledali i nešto isječaka, ostaje još samo veliko odbrojavanje - do 7. svibnja, kada je najavljena hrvatska premijera.


'Star Trek (XI)', r:J.J. Abrams, trailer

A za one koje zanima - imamo i ekskluzivnu snimku. William Shatnar je pogledao novi trailer i burno reagirao na izbor novog glumca za ulogu kapetana Kirka...


Tko je pravi kapetan Kirk?

Komentari

Nema komentara.