Kupi DVD - osvoji marihuanu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kupi DVD - osvoji marihuanu

Kupi DVD - osvoji marihuanu

Britanski distributer dila film o dileru marihuane uz prigodnu nagradnu igru - sretnik osvaja vikend putovanje u Amsterdam za dvoje i travu!

s.p. 11.02.2009 0 komentara

Kupi DVD - osvoji marihuanu

Revolver Entertainment organizira specijalnu nagradnjaču u kojoj je glavna nagrada putovanje u Amsterdam i gram vrhunskog skunka. Pobjednik dobiva dvije povratne karte London-Amsterdam, dva noćenja i besplatnu marihuanu koju može pokupiti u coffeeshopu 'Hill Street Blues' nazvanom po amsterdamskoj policijskoj stanici.

Igra je organizirana u stilu Willyja Wonke iz 'Charlieja i tvornice čokolade' - među prvih 1000 primjeraka DVD-a filma 'Wackness' skrivena je zlatna karta koja nalazniku osigurava glavnu nagradu. Nagradnu igru možete pronaći na službenom britanskom sajtu filma koji je dobio nagradu publike na Sundanceu, a bavi se tinejdžerom Lukeom (Josh Peck) koji dila marihuanu i u zamjenu za terapije opskrbljuje njome netipičnog psihijatra Jeffreya kojeg tumači odlični Ben Kingsley.

Uvjeti nagradne igre mogu se pronaći ovdje, a zanimljivo je da se traži punoljetnost, ali ne i britansko državljanstvo pa bi igru mogli zaigrati i Hrvati. Ne samo to, u pravilima nagradnjače navodi se da ne trebate ni kupiti DVD, nego je na e-mail adresu competitions@revolvergroup.com dovoljno poslati mail s naslovom 'Golden Ticket'. Organizatori obećaju da će otvoriti DVD i javiti ti se - ako si dobitnik. E, to već djeluje sumnjivo, no uvijek možete probati. Ako ne možete vjerovati ljudima koji vas opskrbljuju 'travom', kome možete?

Komentari

Nema komentara.