Otvara se Cinestar u Zadru - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Otvara se Cinestar u Zadru

Otvara se Cinestar u Zadru

Cinestar Zadar otvara se 4. studenog u sklopu City Gallerie Zadar.

filmski.net 25.10.2008 0 komentara

Otvara se Cinestar u Zadru

Svečano otvorenje najvećeg kina u Dalmaciji - multipleksa Cinestar Zadar zakazano je za ponedjeljak 3. studenog, a organizatori ga najavljuju kao večer filmskog glamura i zabave. Otvorenje multipleksa CineStar Zadar u danima koji prethode najavit će velike filmske zvijezde koje će se pridružiti Zadranima na špici na Kalelargi već ove subote od 10:30 do 13 sati.

Novi multipleks rezultat je ulaganja joint venture kompanije Blitz-CineStar koja je do sada već otvorila dva multipleksa u Zagrebu i jedan u Rijeci. Zadarski Cinestar nalazit će se u sklopu City Gallerije Zadar. Prostirat će se na 1600 četvornih metara, imat će šest kino dvorana ukupnog kapaciteta od 986 sjedala. Sve dvorane imat će 'wall to wall' filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave, amfiteatarski raspored sjedala i takozvana 'ljubavna sjedala'. U CineStaru Zadar od samog otvaranja moći će se gledati i filmovi u 3D tehnologiji zahvaljujući najmodernijem Dolby 3D digitalnom projektoru.

Osim toga tu su još i prostrani lobby s blagajnama za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s grickalicama, slasticama i pićima. Osobama s invaliditetom biti će omogućen olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

Psjetiteljima CineStar daruje 3 sata besplatnog parkiranja, a ulaznice ćete moći kupovati i rezervirati putem Interneta (www.blitz-cinestar.hr) ili na Cinematima (automatima za izdavanje kino ulaznica).

CineStar Zadar godišnje planira  prikazati više od 110 filmova, uključujući europske i hrvatske filmove. 

Komentari

Nema komentara.