Movieplex otvara svoja vrata! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Movieplex otvara svoja vrata!

Movieplex otvara svoja vrata!

Tko čeka – dočeka! Continental film od 15. svibnja postati će i kino prikazivač, prvi puta u svojoj dugoj 17-godišnjoj povijesti.

filmski.net 09.05.2008 0 komentara

Movieplex otvara svoja vrata!

U samom srcu hrvatske metropole, luksuznom shopping centru Kaptol, Continental film otvara Movieplex – pet kino dvorana s potpuno preuređenim vanjskim prostorom i s uvjerljivo najatraktivnijim kino programom koji se može vidjeti u Hrvatskoj.

Među filmovima koje će gledatelji moći pogledati biti će i 'Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan', drugi nastavak popularne franšize snimljene prema književnim remek-djelima C. S. Lewisa. To će ujedno biti i jedna od prvih kino projekcija tog filma u svijetu uopće. Od ostalih filmova kojima će Movieplex otvoriti svoja vrata svakako treba izdvojiti i romantičnu komediju 'Dok nas jackpot ne rastavi' s holivudskim superzvijezdama Cameron Diaz i Ashtonom Kutcherom u glavnim ulogama; zatim akcijski triler 'Kraljevi kvarta' snimljen prema scenariju kultnog pisca Jamesa Ellroyja s Keanuom Reevesom i Forestom Whitakerom u glavnim ulogama i animirani hit 'Horton', sinkroniziran na hrvatski  kojeg je u Hrvatskoj do danas pogledalo više od 30 tisuća ljudi.


'Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan', trailer

Osim prave filmske atmosfere koja očekuje sve buduće posjetitelje, Movieplex će nas uvesti u jedan potpuno novi svijet: 3D projekcije. Naime, od 15. svibnja svi će se moći uvjeriti u moć nove tehnologije koja već nekoliko godina oduševljava gledatelje na Zapadu. Svaki posjetitelj dobit će na privremeno korištenje posebne 3D naočale s kojima će gledati film u 3D tehnologiji. Prvi na rasporedu će biti veliki kino hit 'Hannah Montana' koji je u Americi do danas zaradio preko 60 milijuna dolara i tako postao jedan od najgledanijih 3D filmova ikad.

Uz filmsku zabavu, posjetitelji će moći uživati i u bezalkoholnim napitcima, grickalicama i pivu. Uz pravu filmsku ponudu i novi lounge bar, nesumnjivo je da će Movieplex u centru Kaptol postati novo omiljeno mjesto za sve filmofile!

Komentari

Nema komentara.