Indy 4 dobio ime - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Indy 4 dobio ime

Indy 4 dobio ime

Novi film o Indiani Jonesu napokon ima ime! Krštenje je obavljeno na dodjeli MTV-jevih nagrada, a kum je mlađahni Shia LaBeouf.

z.m. 10.09.2007 0 komentara

Indy 4 dobio ime

Na sinoćašnjoj dodjeli MTV Video Music Awardsa gledateljima su dvaput vilice tresnule o pod. Prvi puta krivac je bila Britney Spears i njezin razočaravajući comeback, a drugi puta zvijezda 'Transformersa', Shia LaBeouf koji je otkrio naslov nove filmske pustolovine Indiane Jonesa - 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'. Iako se Shia pokušao zakamuflirati izjavom: 'Obećao sam Stevenu Spielbergu i Georgeu Lucasu da vam neću reći naslov novog filma o Indiani Jonesu, ali punoljetan sam pa...' svima je bilo jasno da se radi o izvrsno izrežiranom promotivnom triku. Potvrdila je to i službena obavijest studia Paramount koja se gotovo istovremeno pojavila na službenom siteu.

George Lucas je pred mjesec dana objavio šest mogućih naslova za novi film, a 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' bio je jedan od njih. Obzirom da se svaka pojedinost vezana za četvrtog Indianu cijedi na kapaljku, Internetom kruže razna nagađanja o mogućem zapletu.

Spominjanje kristalnih lubanja usmjerilo je svu pozornost na modernu legendu o 13 takvih lubanja koje su još iz pradavnih vremena rasute svijetom i imaju mistične moći. Lubanje su pronađene na području gdje su živjeli Maje i Azteci, a vjeruje se da imaju moć iscjelivanja i proricanja budućnosti. Nikakvi znanstveni dokazi za to ne postoje.

LaBeouf, Spielberg, Allen, Winstone i Ford

IESB.net otkriva da će lubanje u filmu biti vanzemaljskog podrijetla skrivene ispod Majanske ili Astečke piramide za koju će se ispostaviti da je matični brod nepoznate vrste. Hm?

Razne špekulacije o zapletu krenule su čim je najavljeno snimanje filma, spominjao se povratak Seana Connerya kao Indyevog oca. Kad je angažirana Karen Allen, koja je glumila u 'Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega', krenula je priča da će mladi Shia glumiti Indyevog i njenog davno izgubljenog sina. A što će im onda biti Cate Blanchett? Tetka? Ili možda tetak, ako su joj se omilile muške uloge poput one Boba Dylana u 'I'm Not There'.

Komentari

Nema komentara.