'Klub boraca' postaje mjuzikl? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      'Klub boraca' postaje mjuzikl?

'Klub boraca' postaje mjuzikl?

Polugoli frajeri koji se mlate i pritom pjevaju – hm, mogla bi biti hit predstava među gay publikom...

z.m. 08.01.2008 0 komentara

'Klub boraca' postaje mjuzikl?

Redatelj David Fincher u intervjuu za MTV najavio je svoje potencijalne buduće projekte. Među njima i ovu nebulozu iz naslova – 'Klub boraca' kao kazališni mjuzikl, krvavu, testosteronsku, nasilnu i raspjevanu predstavu. Fincher kaže da predstavu želi uprizoriti na Broadwayu povodom desete obljetnice prikazivanja filma koja će biti 2009. godine. Ok, kužimo da su mjuzikli trenutno hot-hot-hot roba u Hollywoodu ('Sweeney Todd''Lak za kosu') i da uspješne broadwayske predstave postaju filmovi ('Chicago', 'Producenti'), ali ovo je u najmanju ruku čudna zamisao.   

Fincher je kazivao i o svojim ostalim projektima – zainteresiran je za ekraniziranje još jedne knjige Chucka Palahniuka, scenarista 'Kluba boraca'. 'Lullaby' je njegova priča o  pjesmi koja ubija svakoga tko ju posluša. Tu je i 'Rendezvous With Rama' znanstvenofantastični projekt koji je još uvijek u fazi pisanja scenarija. To je priča o zemaljskom svemirskom timu u 22. stoljeću koji pokušava otkriti tajne vanzemaljske letjelice, ali Fincher naglašava da bi film trebao imati ogroman budžet i da zato ne zna kad bi ga mogao snimiti. Također redatelj priznaje da se i on zaludio 3-D holivudskim trendom i da namjerava snimiti filmski serijal temeljen na stripu 'Heavy Metal'.

Inače, njegov posljednji filmski projekt bio je 'Zodijak', a za ubuduće se možemo samo nadati da će se držati filma i ostaviti ideje o kazalištu. U suprotnom 'Repo: The Genetic Opera!' možda ipak neće biti najgora ideja o spajanju filma i kazališta!

Komentari

Nema komentara.