Tri...Trailera - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tri...Trailera

Tri...Trailera

Upoznajte mjuzikl krojen prema pjesmarici Beatlesa, Fincherovog Zodijak-manijaka s 25 godišnjim koljačkim stažem, te saznajte što kaže 'poštar' Uwe Boll.

p.h. 05.02.2007 0 komentara

Tri...Trailera

'Treba pozdraviti svaki pokušaj mjuzikla', rekoše filmski.netovci nakon projekcije jednog lošeg mjuzikla, tražeći slamku spasa za taj veeliki hit. No, kako stvari stoje u suvremenom Hollywoodu, mjuzikli su (opet) vruća roba. Jedan koji će na svjetlo dana u tekućoj godini je film 'Across The Universe' redateljice Julie Taymor ('Frida', 'Titus') priča o ljubavi, požudi i izgubljenoj nevinosti nekoliko američkih sveučilištaraca, glavnog Judea (Jim Sturgess), Maxa (Joe Anderson) i Lucy (Evan Rachel Wood) ispričana antiratne, protestne i halucinogene 1969. to kroz pjesme Beatlesa. Scenaristi su britanski veteranski tandem Dick Clement i Ian La Frenais, zaslužni, između ostalog i za priče serijala 'Lovejoy' i crtića 'Pusti vodu da miševi odu'. Cinematical, prema viđenom kaže kako je film križanac 'Forresta Gumpa' i Sgt Peppera, ili 'Moulin Rouge' susreće 1969. Sony će pustiti zvjer s lanca negdje krajem 2007., a do tada, što je tu i kako križano, provjerite u traileru.


Across the Universe, r. Julie Taymor

Istom se epohom, no iz potpuno različitog kuta bavi novi film Davida Finchera 'Zodiac'. 'Ubojica je došao u San Francisco. Grčki alfabet, morseovi znakovi, astrologija... Njemu niti jedno poglavlje iz knjige simbola nije strano, a voli ubijati ljude jer smatra da su ljudi najopasniji od svih živih vrsta na planetu. Film je snimljen prema romanu koji se bavi istinitim događajima, a radi se o ubojici koji je sa svojom krvavom praksom i upenzioniran – haračio je Friscom punih 25 godina. Mali Donnie Darko, sad već ozbiljni Jake Gyllenhaal glumi Roberta Graysmitha, novinara, strip crtača i autora dvaju naslova ('Zodiac' i 'Zodiac Unmasked') po čijem je scenariju film snimljen, 'prva oprava' Golden Globeova, indie miljenica Chloë Sevigny, glumi prijateljicu Melanie, a najveći glumački kameleon mlađe generacije Mark Ruffalo - murjaka. Da ne nabrajamo dalje, jasno je da all star cast jamči osvajanje box officea u 5 minuta, a ukoliko vas zanimaju detalji, njih smo pokrili ovdje. I sad ono zbog čega ste tu: Trailer novog filma stričeka Finchera.


Zodiac, r. David Fincher

Kad nas je Uwe Boll 'razjareni' već natjerao da zapamtimo njegovo ime, navukao nas je na sebe kao na neki loš forenzički serijal, između ostalog, boksačkim istupima te tvrdnjama poput one da njegove filmove financiraju nacisti. Stoga smo u moru novih trailera primijetili i onaj za njegovo zadnje djelo 'Postal'. Film, nastao prema istoimenoj video igri se na imdb-u vodi kao akcija, horor, komedija i triler, a prati Dudea (Zack Ward), prosječnog tipa koji očajnički traži posao. Toliko je očajan da se sprijatelji s vođom zloglasnog kulta, Uncle Daveom koji planira napad na zabavni park. Nesreća u nesreći jest da i Talibani planiraju napad na isti park., a kako sve to izgleda, provjerite odmah.


Postal, r. Uwe Boll
Komentari

Nema komentara.