Najgori film. Ikad. Ili? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Najgori film. Ikad. Ili?

Najgori film. Ikad. Ili?

Be afraid, be very afraid - Paris Hilton opet snima i pjeva. Bože, zar je nisu već vidjeli u akciji? Valjda nisu, kad joj nude uloge u – mjuziklu.

s.p. 26.09.2007 3 komentara

Najgori film. Ikad. Ili?

Loše cure znaju napraviti dobre filmove, ali one najgore kao da dolaze iz pakla – pokvare sve čega se prime. Osim što kao uzor curicama kvari generacije i generacije djevojki, Paris Hilton je odlučila opet opteretiti filmsku vrpcu svojim prisustvom. 

Naime, snima se filmska verzija horor-mjuzikla 'Repo! The Genetic Opera', a nepoznati pametnjaković je u podjelu odlučio pozvati i Paris, valjda fasciniran njenom glumom u 'Kući voštanih figura' (ili nekom od kućnih pornića?). Scenarij i glazbu filma potpisuju Darren Smith i Terrance Zdunich, koji su napisali i skladali i kazališni mjuzikl, a režija je ponuđena Darrenu Lynnu Bousmanu.

Riječ je o redatelju 'Slagalice strave 2' i 'Slagalice strave 3', koji se vjerojatno natječe s Elijem Rothom u što eksplicitnijim scenama mučenja i ubijanja. Bousman u filmu treba i nekog tko zaista zna pjevati, pa će nastupiti i Sarah Brightman, koja će ili spasiti film ili se gadno osramotiti. U ekipi je još i veliki glumac Paul Sorvino, a jednu od uloga će imati i Tobin Bell, upečatljivi glavni negativac svih 'Slagalica strave'. 


'Repo! The Genetic Opera' – kazališni trailer

Radnja filma smještena je u blisku budućnost,  planet je pogođen strašnom epidemijom otkazivanja organa, zbog čega umiru milijuni ljudi. Znanstvenici rade planove za masovni uzgoj organa, a multimilijarderska biotehnološka tvrtka GeneCo počinje s proizvodnjom zdravih organa, koje uz zajam prodaje čak i onima koji nemaju puno para. Kvaka je u tome da tvrtka ima svoje utjerivače dugova, pa ako ne platite svoj dug do kraja – odlazi organ... Hm, slična tema se ekranizira u puno zanimljivijem filmu 'Repossession Mambo', koji  ima i bolji casting, u kojem su Jude Law i Forest Whitaker.

No, gdje tu ima mjesta za 'muzikalnu' Paris? E, taj podatak nije objavljen, ali zato jest datum kad bi ovo čudo od filma trebalo u kina. 25. travnja 2008.

Hoćete li izdržati?

Komentari
A: ford,alan ford 26.09.2007 Pogledaj profil

možda i jesam bio bezobrazan ali što mogu kad naša Paris budi čudne osjećaje u meni.

A: shargarepa 26.09.2007 Pogledaj profil

Najgori film ikad? Mozda da nisu snimljeni Crossroads i I know who killed me. Ovako će bit gusto. A i ti si Alane bezobrazan; prava je dragocjenost da curke pored zatvora, rehaba i reprodukcije stignu i ovoliko.

A: ford,alan ford 26.09.2007 Pogledaj profil

sačuvaj na bože glup... ovaj Paris Hilton te njenih glumačkih sposobnosti....jedina scena koja joj stoji je ona kada joj tip čeličnom šipkom zakuca glavu za zid - pogodite naslov filmskog hita , a sretnik koji pošalje točan odgovor za nagradu dobiva "Nobelovu čarapu"