Spasite motovunske zidine!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Spasite motovunske zidine!!!

Spasite motovunske zidine!!!

MFF ove godine, osim filmske, obavlja i dobrotvornu funkciju pod geslom 'Zakrpajmo motovunske zidine'. SMS akcija već traje, priključite se!!!

p.h. 27.06.2006 0 komentara

Spasite motovunske zidine!!!

Organizatori Motovun Film Festivala u suradnji s generalnim sponzorom Vipnetom pokreću niz akcija pod zajedničkim nazivom 'Zakrpajmo motovunske zidine', najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj 26. lipnja u Motovunu.

Zidine milog nam istarskog gradića u vrlo su lošem stanju pa su predstavnici Festivala, sponzora i Istarske županije na konferenciji istaknuli da im je cilj prikupiti novac za njihovu sanaciju i što bolje upoznati javnost o hitnosti rješavanja tog problema.

'Ostala su još četiri tjedna do početka Motovun Film Festivala 2006. i grad će uskoro ponovo biti u središtu pozornosti javnosti i medija. Želimo iskoristiti tu priliku da ovom akcijom upozorimo na problem koji je važniji i veći od naše priredbe, naglasio je Igor Mirković, producent Motovun Film Festivala.

Prikupljanje je već počelo tako što je umjetnički direktor Festivala, Rajko Grlić, stavio na dražbu zaštitne građevinske kacige koje su dizajnirali poznati umjetnici / naslovna /. Festival će i dio prihoda od prodaje ulaznica za filmske projekcije darovati motovunskim zidinama, a tijekom festivala prodavat će se i majice za pomoć tom cilju.

Ako ste voljni i dobrostivi VIP korisnik, humanitarnom kolu pridružite se već sad u SMS akciji 'Zakrpajmo motovunske zidine' i donirajte 3,66 kuna (PDV uključen) tako što ćete poslati SMS bez sadržaja na broj 66091. Broj je za donacije otvoren od 26. lipnja do 28. srpnja. Slobodno zavirite i na službene festivalske stranice.

Komentari

Nema komentara.