Clooney režira po scenariju braće Coen - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Clooney režira po scenariju braće Coen

Clooney režira po scenariju braće Coen

Dobro uigrana ekipa ovaj je put zamijenila mjesta u hollywoodskoj manufakturi. Osladilo se Clooneyu pa opet krenuo dirigirati.

filmski.net 24.11.2005 0 komentara

Clooney režira po scenariju braće Coen

Najavljena kao vrlo, vrlo zabavna i vrlo, vrlo crna komedija, 'Suburbicon' je čekala i čekala u statusu nekog budućeg projekta s 'to do' liste zaposlene braće Coen. No status quo se produljio, a George Clooney uzjogunio i počeo razmišljati o tome da priču propusti kroz svoje ruke, kad mu već tako dobro ide. Mislim, nitko ga baš nije spljuvao za posljednji mu redateljski pokušaj 'Laku noć, i sretno', dok bi se o 'Ispovijedima opasnog uma' dalo raspravljati.

I ne budi lijen, nazove svoje stare suradnike, koji su mu btw podarili dvije zahvalne uloge u dvije dobre komedije, 'O Brother, Where Art Thou?' i 'Intolerable Cruelty', i ponudi im da umjesto namijenjene mu glavne glumačke uloge, preuzme onu glavnu, glavnu – redateljsku. Lijepa riječ i najteža vrata otvara i… voila!, film su Ethan i Joel prepustili Georgeu.

Radi se o priči o jednom tajanstvenom umorstvu o kojem su braća počela pisati još davnih dana kada su se doselili u New York, čak je trebala poslužiti za prvi film Coenovih u kojem bi Clooney odigrao kakvu ulogicu u pauzi snimanja 'Hitne službe', no na putu im se ispriječio veći zalogaj, već spomenuti 'O Brother Where Art Thou?'..

Kada će se pokrenuti produkcijski kotačići, nije poznato, Clooneyu je trenutno premijerno prikazan najnoviji film 'Syriana' (naslovna fotka), a zauzet je i snimanjem crno-bijelog 'The Good German'-a kojeg režira drug mu i kolega iz zajedničke producentske kuće Section 8, Steven Soderbergh. Dakle, o 'Suburbiconu' nas tek čekaju vrući podaci.

Komentari

Nema komentara.