George Clooney Pazikuća - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      George Clooney Pazikuća

George Clooney Pazikuća

Ljubite 'Pravdu za sve', a da o 'Sutkinji Amy' ne govorimo? Svog najdražeg macho muškarca gledat ćete u filmu 'Michael Clayton'. Georgey – odvjetnik!

m.n. 10.05.2005 0 komentara

George Clooney Pazikuća

Iako bi većini puka asocijacija na titulu 'pazikuće' bila 'onaj tip iz zgrade koji čisti stubište i skuplja lovu za lift i rasvjetu', ovdje to ipak nije slučaj. Pazikuća iliti engleski, Janitor, nadimak je liku kojeg će utjeloviti George Clooney glavom i bradom.

Georgie će, unatoč brojnim obvezama o kojima smo vas izvijestili u zadnje vrijeme, stati u nezavisno – trilerske cipele Michaela Claytona, fancy i uspješnog odvjetnika iz New Yorka kojeg zbog 15- godišnje reputacije da čisti živote svojih prebogatih i moćnih klijenata nakon raznih životnih vihora zovu Janitor. Filmska priča koncentrira se na samo četiri dana njegovog života, koji su mu zbog pripadajuće problematike ujedno i najnaporniji u karijeri.

Clooneya će izrežirati gospodin Tony Gilroy kojem će ovo biti redateljski debi, iako mu je odvjetništvo već odavno jača strana – napisao je scenarij za 'The Devil's Advocate'. Isto se tako proslavio dobrim scenarijima raznih akcijskih i apokaliptičnih filmova tipa 'Bourne Supremacy', 'Armagedon' te 'Proof of Life'. Pa nek' mu onda bude :)

Snimanje počinje u New Yorku, u siječnju 2006. godine, čim George sredi 'Syrianu', 'Goodnight and Good Luck', 'The Good German', te preskoči nekoliko spavanja. Producenta ste mogli napipati u mraku – Variety je već potvrdio ustoličenje Clooneya te njegovog partnera Soderbergha, a pridružit će im se i Castle Rock Entertainment.

Komentari

Nema komentara.