Rodriguez za Conana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Rodriguez za Conana

Rodriguez za Conana

Robert Rodriguez će se nakon nastavka 'Sin Citya' zaista primiti režije Conana. Hoće li ili neće Conan biti kralj ovisi o udvaranju Arnoldu Schwarzeneggeru.

m.n. 04.05.2005 0 komentara

Rodriguez za Conana

Jednog će dana za Roberta Rodrigueza vrijediti da je kroz karijeru popratio razvojni put čovjeka, kao i borilačkih vještina. Ipak je čovjek krenuo od klinaca ('Spy Kids') da bi preko adaptacije Millerovog 'Sin City'-a licem u lice stao mitskom čovjeku 'Conanu'.

Vjerovali ili ne, nije riječ o nikakvoj patki – site ArnoldFans.com je potvrdio da će Robert Rodriguez, odmah nakon što dovrši nastavke 'Sin City'-a prionuti na režiju nove verzije Conana. Superherohype navodi da je taj posao za Warner Bros najprije imao obaviti John Milius, koji je vezan i uz original iz 1982., pod naslovom 'King Conan: Krown of Iron', no dosadilo im čekati pa unajmiše Rodrigueza.

Ovaj je i tako na speedu svih mogućih heroja i onih anti, tako da nas vijest i ne mora čuditi. Šlag na tortu dalo je ime nekadašnjeg Conana kojeg je ta uloga vinula u zvijezde, Arnolda Schwarzeneggera – Warner je već najavio da bi, u slučaju da ga Rodriguez uspije odvojiti od političke karijere, filmu ostao naslov 'King' (jer ipak je to Arnie!), iako bi se radilo o novom scenariju.

Koliko je ipak toj kultnoj priči potreban ocvali i otrcani Arnie ostavljamo svakome na dušu. Premijera novog Conana može se očekivati u slijedećih nekoliko godina, već ovisno o tome hoće li ekipa morati organizirati dugotrajni casting za nove nauljene mišićavce.
Komentari

Nema komentara.