Glavne teme - Bob Dylan i junk food - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Glavne teme - Bob Dylan i junk food

Glavne teme - Bob Dylan i junk food

Priču o Bobu Dylanu ispričat će već najavljivani Todd Haynes, dok će se Richard Linklater ukoštac uhvatiti s trilerom o junk foodu.

m.n. 02.05.2005 0 komentara

Glavne teme - Bob Dylan i junk food

Koliko je Todd Haynes ozbiljan kada je u pitanju lik i djelo legendarnog Boba Dylana pokazuje impresivni cast koji je osigurao za svoj, kako sam navodi, nekonvencionalni uradak. Za sve su epitete zaslužni Cate Blanchett, Colin Farrell, Adrien Brody, Richard Gere, Julianne Moore i Charlotte Gainsbourg koji će u filmu 'I'm Not There' pokriti različite aspekte Dylanovog života i glazbe (navodno bi svi trebali glumiti samog pjevača u različitim fazama karijere, od 1960. pa nadalje).

Iza projekta koji je odobrio sam Dylan stoji Killer Films produkcija, a dodatne bi financijske injekcije filmu Haynes trebao osigurati na nadolazećem Cannesu. Snimanje počinje na jesen.

Jesenske boje čeka i projekt 'Fast Food Nation' iza kojeg stoji Richard Linklater ('Before Sunrise'), a za početni dojam obećavajućeg zaslužna je talentirana Catalina Sandino Moreno ('Marija milosti puna') koja se prihvatila glavne uloge. Riječ je o trileru koji je inspiriran knjigom Erica Schlossera čiji je lajtmotiv pitanje – 'Jesmo li ono što jedemo?', a tematika je gotovo pa identična onoj iz filma 'Supersize Me' – debeli Ameri, debljina kao sinonim za američki imperijalizam i razlike bogati/siromašni.

Intrigantan je dio priče kako će Linklater ovu kulturološku i sociološku priču prevesti u igrani film, pa se za sad možemo kladiti na glavnu glumicu.
Komentari

Nema komentara.