Ponovo Bad Billy Bob - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ponovo Bad Billy Bob

Ponovo Bad Billy Bob

Nezavisni Richard Linklater režirati će remake 'The Bad News Bears' iz 1976. u kojem će Waltera Matthaua zamijeniti Billy Bob Thornton, kažu na csn-u

09.09.2004 0 komentara

Ponovo Bad Billy Bob

Veliki Paramount Pictures 'namamio' je 'malog nezavisnog' redatelja Richarda Linklatera u svoj tabor na zadatak po imenu 'The Bad News Bears'. Radi se o starom filmu iz 1976. godine o grupi neprilagođenih iz Male lige koji postaju tim koji pobjeđuje.

Nakon ostvarenja poput 'Prije svitanja' i 'Dazed and Confused', Linklater je za Paramount uspješno odradio komedijicu 'Škola rocka' pa su mu šefovi, zadovoljni šuškom, ponudili još angažman, dva..

Osim ovog remakea, za PP će raditi i 'The Smokera' s Owenom  Wilsonom (pisali mi:), no tek kada završi s ekranizacijom Phillip K. Dickovog 'A Scanner Darkly' za kojeg je zanimljivo da je prvu scenarističku adaptaciju napravio Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Biti John Malkovich...).

'Bad Santa' Billy Bob Thornton u ovom će uratku zamijeniti Valtera Matthaua. Glenn Ficarra i John Requa, kreativni  tim koji je zadužen za scenarij remakea, već je surađivao sa zločestim djedicom i to baš na istoimenom filmu (kojeg ćemo mi Hrvati ipak vidjeti, ali ovog Božića).

Komentari

Nema komentara.