Daj ulogu, daj, daj! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Daj ulogu, daj, daj!

Daj ulogu, daj, daj!

Mlada majka Gwyneth Paltrow ne želi se dugo zadržati na porodiljnom dopustu pa se očajnički ogrebala za ulogu u biografskom filmu o piscu Trumanu Capoteu.

16.08.2004 0 komentara

Daj ulogu, daj, daj!

Oscarom nagrađena glumica žarko se željela vidjeti u ulozi pjevačice Peggy Lee u 'Every Word Is True', biografiji Trumana Capotea. Da bi si osigurala mjesto u glumačkoj ekipi odustala je od svoje uobičajene plaće od 18 milijuna dolara po filmu i ponudila talent za minimalni honorar. Tim potezom je posve sigurno olakšala odabir producentima koji za snimanje ove nezavisne produkcije raspolažu sa samo 10.8 milijuna dolara – i, naravno, dobila ulogu.

'Every Word Is True' je film o bizarnom prijateljstvu poznatog pisca i osuđenih ubojica Dicka Hancocka i Perrya Smitha koji čekaju izvršenje smrtne kazne. U taj čudan odnos konstantno se upliće slavna pjevačica Peggy Lee, koja pokušava uvjeriti Capotea da se otuđi od sumnjivog dvojca. Capotea će utjeloviti Britanac Toby Jones koji je u serijalu o Harryu Potteru poklonio glas nesretnom vilenjaku Dobbyu. Za film je angažirano još nekoliko poznatih lica - Mark Wahlberg će glumiti ubojicu Smitha, Sandra Bullock će biti Capoteova suradnica i prijateljica iz djetinjstva, Harper Lee, autorica poznate knjige 'Ubij pticu rugalicu'. Sigourney Weaver će se također pojaviti u filmu, kao jedna od Capoteovih prijateljica iz visokog društva.   Film će režirati Doug McGrath, a snimanje započinje na sam početak slijedeće godine, 1. siječnja 2005.

Komentari

Nema komentara.