Crna udovica dobiva film? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Crna udovica dobiva film?

Crna udovica dobiva film?

Scarlett Johansson prvo treba nastupiti kao Crna udovica u 'Avengersu', a zatim možda dobije i svoj vlastiti film.

s.p. 23.09.2010 0 komentara

Crna udovica dobiva film?

Čelnik Marvela Kevin Feige najavio je da bi lik Crne udovice mogao dobiti - svoj vlastiti film! Crna udovica (Black Widow) je lik iz 'Iron Man' serijala kojeg je u filmu 'Iron Man 2' utjelovila Scarlett Johansson. Marvelovci su objavili da su već počeli razgovore sa Scarlett oko uloge, no prve žele da Scarlett kao Udovica nastupi u filmu 'Avengers'.

Kao što smo i najavili, 'Avengersi' su Marvelov superprojekt u kojem ta kompanija u jednom filmu okuplja sve svoje superjunake - Iron Mana, Hulka, Ant-Mana, Thora i ostale koji su dobili ili će tek dobiti zasebne akcijske filmove. Očito uz Iron Mana u paketu dolazi i Crna udovica koja u 'Iron Manu 2' nije imala puno mjesta za iskazivanje.

Sada se već čuje da će u 'Avengersima' Crna udovica ući u romansu sa superjunačkim strijelcem zvanim Hawkeye koji će se prvi put pojaviti u tom filmu, a glumit će ga zvijezda 'Narednika Jamesa' Jeremy Renner. Priča samostalnog filma o opasnoj Crnoj udovici još nije poznata, ali vjerojatno možemo očekivati adaptaciju originalnog stripa u kojem doznajemo kako je Udovica počela svoju karijeru i postala članica udruge dobrih superheroja nazvane S.H.I.E.L.D.
Komentari

Nema komentara.