Ryan i Scarlett su najljepši par! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ryan i Scarlett su najljepši par!

Ryan i Scarlett su najljepši par!

ScarJo i Ryan Reynolds su i službeno najljepši bračni par - ona je 'komad godine', a on je 'najseksipilniji živući muškarac'!

s.p. 18.11.2010 0 komentara

Ryan i Scarlett su najljepši par!

Iz ovog braka će sigurno rasti lijepa djeca - Scarlett Johansson i Ryan Reynolds su gotovo u isto vrijeme dobili priznanja za ljepotu! Prvo je Scarlett dobila titulu 'komada godine' (Babe of the Year) od strane muškog magazina GQ, te će se sljedećeg tjedna pojaviti na naslovnici tog časopisa. A samo dan kasnije objavljeno je da je i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, također pravi ljepotan.


'Green Lantern', trailer.

Reynoldsa je magazin People proglasio - 'najseksipilnijim živućim muškarcem'. Ta prestižna titula dodjeljuje se 15. put, prvi dobitnik bio je Mel Gibson koji je otad izgubio mnogo od svog šarma. Veliki šarmeri George Clooney, Brad Pitt i Johnny Depp dvaput su osvajali to priznanje, a Reynoldsu je ovo prvi put.

Lijepu Scarlett nećemo gledati tako skoro, no Ryana već od danas možete gledati u napetom trileru 'Živ zakopan' u kojem nije u mogućnosti pokazati svoju ljepotu, ali zato pokazuje vrhunske glumačke sposobnost. Osim toga, izišao je i trailer za 'Green Lantern', pa očekujte zgodnog Ryana opet u našim kinima u ljeto 2011.!

Komentari

Nema komentara.