Kino tjedan: Glumci u nevoljama - Specials
Home      Specials      Kino tjedan      Kino tjedan: Glumci u nevoljama

Kino tjedan: Glumci u nevoljama

Kako je Ryan Reynolds izgubio zdravlje, je li Daniel Radcliffe dobio batine ili poljubac? Osim glumaca, stradavaju i djeca - čuvajte se loše hrane!

s.p. 18.11.2010 0 komentara

Kino tjedan: Glumci u nevoljama

'Harry Potter i darovi smrti - prvi dio'

Završna borba zlog Voldemorta i Harryja Pottera snimljena je tako efektno da je Daniel Radcliffe na kraju snimanja bio prepun ogrebotina i modrica. Kažu da je film mračan i sumoran, no Radcliffe je imao i ljepše stvari za snimati. S Emmom Watson imao je scenu strastvenog poljupca - očekivao je nježno ljubljenje, no na kraju je završio žestoko zažvaljen, baš kako to zahtijeva scenarij!

'Živ zakopan'

Pravi eksperimentalni film - glavni lik je živ zakopan i cijelo vrijeme gledamo njega u stvarnom vremenu. U glavnoj ulozi je Ryan Reynolds kojeg mnogi proglašavaju najzgodnijim glumcem, ali ovo snimanje ga je navodno fizički uništilo. Nakon 17 dana napornog snimanja umalo je završio s očima punim pijeska, a vjerojatno će dugo vremena biti i klaustrofobičan...

'Američka nevjesta'

Komedija o sukobu snahe i svekrve - Jessica Biel je američka plebejka koja voli autoutrke, a Kristin Scott Thomas je britanska plemkinja koja čuva obitelj od te 'napasti'. Nije samo za ljubitelje britanskih kostimiranih filmova, već i za sve one koji vole staromodne obiteljske filmove s duhovitim dijalozima i efektnim likovima.

'Naša djeca će nas optužiti'

Angažirani dokumentarac o hrani punoj pesticida pun je statistika koje bi vas mogle uplašiti, ali kažu da su kadrovi s hranom tako dobro snimljeni da 'možete osjetiti miris kruha'. Tako vam je to kada Francuzi snimaju film o hrani....

Komentari

Nema komentara.