Priča o igračkama 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Priča o igračkama 3

Priča o igračkama 3

Toy Story 3 (2010.)

Pixar Animation Studios, Disney/Continental Film

103' avantura, animirani, obiteljski

Režija:           Lee Unkrich

Uloge: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack

Scenario:        Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich

Producent/i:   Darla K. Anderson

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Priča o igračkama 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.24
29
0.00

Što će jadne igračke kada njihov vlasnik ide na fakultet? Prvo završavaju kod klinaca, a onda se spremaju na veliki bijeg!

'Priča o igračkama 3' vraća Woodyja (glas Krešimira Mikića), Buzza (glas Ranka Zidarića) i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u igraonici! Ali, neobuzdana dječica sa svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani - uključujući Barbienog kompanjona, vječnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere gospona Bodljoslava te roza medu Maznog Zagrljajčića koji miriše na jagode.

 


'Priča o igračkama 3', trailer.

 

Redatelj Lee Unkrich kazao je kako je ovim filmom nastavio Pixarovu tradiciju tkanja humora u ozbiljnu priču. ''Priča o igračkama 3' govori o promjeni', naglasio je Unkrich i dodao: 'Govori o prihvaćanju promjena u životu. Govori o likovima koji su suočeni s velikim promjenama te o načinu na koji se s njima nose - Woody i druge igračke s činjenicom da ih je Andy prerastao, Andy s odrastanjem, Andyjeva mama s činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svijet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.'

Ovaj nastavak 'Priče o igračkama' možete vidjeti u 2D i 3D verziji, i to sinkroniziranu na hrvatski. Uvodni crtić sinkronizirao je predsjednik Josipović, a glasove dugometražnom crtiću dali su Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Maja Posavec, Ljubomir Kerekeš, Janko i Jelena Popović Volarić...

Kritike i reakcije publike su naprosto fantastične, film se već proglašava 'instant klasikom' koji je 'i zabavan i dirljiv i human'.