Priča o igračkama 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Priča o igračkama 3

Priča o igračkama 3

Toy Story 3 (2010.)

Pixar Animation Studios, Disney/Continental Film

103' avantura, animirani, obiteljski

Režija:           Lee Unkrich

Uloge: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack

Scenario:        Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich

Producent/i:   Darla K. Anderson

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Priča o igračkama 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.24
29
0.00

katja92 27.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Priča za nezaborav

Možda i najbolji deo u serijalu o Andiju i njegovim živahnim igračkama.Preporuka da se pogleda, jer je zabava neizbežna.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 31.01.2011 Ocjena recenzije : 5.0

A šta kada Andy ode?

John Lasseter i Andrew Stanton, scenaristi prva dva nastavka, ponovo udružuju snage i sa režiserom Lee Unkrichom (učestvovao u stvaranju ''Toy Story 2'', 1999.) kreiraju priču, koju je Michael Arndt adaptirao u filmski scenario za treći nastavak. Radnja se fokusira na dalju sudbinu, vesele družine smeštene u ogromnoj kartonskoj kutiji. Prošlo je nekih desetak godina, a mali Andy (glas,John Morris) je stasao u momka za koledž. To znači napuštanje roditeljskog doma i osamostaljivanje. Vremena za igru više nema, sada su u trendu neke drugačije igrice (prevashodno na računaru), kao i nešto drugačija interesovanja. Woody (glas,Tom Hanks) i društvo svesni da je došao i taj dan, zaglibiće se u probleme vezane za dalji smisao vlastitog postojanja. Kakva ih sudbina čeka sada, kada Andyju više nisu potrebni? Ovakav uvod poslužio je kao odličan predložak za dalje razvijanje radnje. Dinamičnost priče obezbeđena je zahvaljujući uvođenju novih likova, kao i novih lokacija na koje će se naša družina neočekivano naći...Time je cela priča dobila i preko potrebnu svežinu, sa jednom ozbiljnom temom koja je aktuelna u svakoj porodici: problem odrastanja i posledice koje proisteknu iz toga. Glavešine iz ''Pixara'' su posle nešto duže pauze, rešili da nastave franšizu i utisak je da nisu pogrešili. Ogroman budžet od $200,000,000 se i te kako isplatio, ako imamo u vidu podatak da je ostvarena zarada, blizu $420,000,000 (podaci s kraja 2010.) i to sam na teritoriji USA. Naravno da je ispoštovan i aspekt savremenih tehnoloških dostignuća u pravljenju animiranih filmova, pa se pojavila i 3D verzija (još uvek diskutabilno koliko je to prijemčivo ljudskom oku). Zanimljiva priča uz očekivano dobru režiju brojnih kompjuterski animiranih likova, predstavlja jednu skladnu celinu, gde je sve na svom mestu. Zato, ne oklevajte, pogledajte ovu animaciju, koja na duhovit način razmatra neke ozbiljne teme (probleme) tako karakteristične za urbano, moderno društvo.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

gobica 29.12.2010 Ocjena recenzije : 0.0

uvijek su s nama

nikada nas "pixar" razočarao i nikada izgleda neće jer su njegovi animirani filmovi vrlo poučni a ovaj nas uči koliko dugo volimo svoje igračke i dali ih dobro održavamo

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ivosab 11.09.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Crtani

Crtani filmovi su budućnost kinematografije. Toy story 3 to i dokazuje.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mareva 04.09.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Kao malu mama me stalno vodila u kino tako da je i ovaj crtić bio neizbježan. Ne mogu reći da se sjećam prvog dijela, ali mogu reći da je trojka odlična.
Čak mi je izmamio i suze, a baš i nisam plačljiva što se tiče filmova. :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

skokan 21.07.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Još jedan pixarov uspjehq

Nakon što se zapitah- što je Pixaru sa nastavcima-(dobro je poznata teorija da nastavci obično ispadnu lošije), otiđoh vidjet tu Priču o igračkama. I vidi čuda- teorija NIJE TOČNA. U ovome nastavku sam uživao jednako, pa čak i više nego u originalu. Film će vas zabaviti, ima smješnih scena, ali 3D efekti su loši i prije viđeni-primjer:kompiranje scene provlačenja tunelom iz Avatara. Iako sam uživao u filmu, ipak mu ne dajem ocjenu 5, zbog loših i izlizanih 3D efekta.(Pixarovci-počnite koristiti inTru 3D )

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: