Predsjednik Josipović u Priči o igračkama 3! - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Predsjednik Josipović u Priči o igračkama 3!

Predsjednik Josipović u Priči o igračkama 3!

Hrvatski predsjednik upravlja državom, sklada opere i - sinkronizira uvodni crtić trećeg nastavka 'Priče o igračkama'!

s.p. 29.06.2010 0 komentara

Predsjednik Josipović u Priči o igračkama 3!

Continental film objavio je da je hrvatski predsjednik Ivo Josipović sudjelovao u sinkronizaciji hrvatskog izdanja 'Priče o igračkama 3'! Snimanje je, posebno za ovu prigodu, obavljeno u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku, a od 8. srpnja hrvatski gledatelji moći će i osobno čuti kako zvuči Josipović kada ga pratimo u crtiću!

Zasad je otkriveno da se Predsjednik pojavljuje u sklopu kratkog animiranog filma 'Noć i Dan'. Kao što smo već i najavili, Pixar prije svojih dugometražnih hitova pušta kratke crtiće za zagrijavanje, pa će u kinima 'Noć i Dan' igrati kao uvod u 'Priču o igračkama 3'.


Kako je Pixar spremao 'Noć i Dan'.

Glavni junaci kratkog filma su vedri momak Dan i mračno raspoloženi Noć. Oni se susreću i u početku su sumnjičavi jedno prema drugome, te loše započnu svoj odnos. No, kako otkrivaju jedinstvene kvalitete onog drugog, shvaćaju kako svaki nudi različiti prozor u isti svijet, pa im prijateljstvo obojici pomaže pri stjecanju nove perspektive.

Uz predsjednika Josipovića, glasove junacima 'Priče o igračkama 3' posudili su Krešimir Mikić i Ranko Zidarić (kao Woody i Buzz Svjetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek, te supružnici Janko i Jelena Popović Volarić kao Ken i Barbie. Zaista zvjezdana ekipa, nema što!

Komentari

Nema komentara.