Alpha Dog - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Alpha Dog

Alpha Dog

Alpha Dog (2006.)

Universal Pictures / Blitz film i video

117' krimi, drama, triler

Režija:           Nick Cassavetes

Uloge: Emile Hirsch, Justin Timberlake, Anton Yelchin, Ben Foster, Shaun Hatosy, Sharon Stone, Bruce Willis, Christopher Marquette, Lukas Haas, Harry Dean Stanton, Dominique Swain

Scenario:        Nick Cassavetes

Producent/i:   Sidney Kimmel, Chuck Pacheco

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Alpha Dog

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.82
33
0.00

cnovak1 21.06.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Onako,gledljivo.

Justin dobro glumi,čak bolje nego ostali glumci.Film je ok.Ne gledati sa roditeljima.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 11.02.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Jadno

Dosadno, predvidljivo, naivno, jadno, nerealno, amatersko sranje... e da el sam spomenuo da je dosadno... Najveće razočaranje je pojava Bruce Willisa u ovom smeću, stvarno mu to nije trebalo... Nemogu ocjeniti film jer bi to bilo stvarno nepošteno prema filmovima koje sam ocjenio s 1.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

BenGAMES 13.11.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Po meni; remek-djelo

Prije nego što sam sami film išao pogledati, gledao sam svakakve recenzije po internetu. Neke su rekle da je solidan film, neke da je vrlo loš. Bilo je tu i da je film bio uistinu dobar, a ja mogu reći da bolji film unazad par godina nisam pogledao. Od tamo negdje pol sata filma pa nadalje me baš zagrijao da gledam. Od početka sam mislio da su istinite recenzije da je film i Justinova gluma totalno loša (i to zbog onih njegovih grimasa bezveznih na početku i zbog loših dijaloga). No kasnije me zadivilo to da je Justin odlično zapravo odradio tu ulogu i da je film remek-djelo. Makar se ovo zapravo temeljilo na istinitom događaju, ja to nisam znao i bilo mi je nepredvidljivo ono da će malog Zacka smaknuti (i usput, to smaknuće je full loše izgledalo po efektima). Film je izuzetno dirljiv, komičan i nadasve za mlade. Filmu bih dao čistu peticu i uz riječi hvale rekao, RIP Nicholas Sam Markowitz!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

devlishus 08.10.2007 Ocjena recenzije : 3.5

kurilovečki dvorištar

bacen novac na glumce umjesto na scenarij.daleko od alpha psa,mozda mjesavina shitzua i pit bulla,dobije se bull shit

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Mihaela 06.09.2007 Ocjena recenzije : 2.5

Tipično američanski

Slabo razradjeni likovi najveći su nedostatak ovog filma. Inače film po meni zaslužuje barem 3,5 ak ništa drugo priča je istinita. Hrpa ušlagaranih klinaca misli da su velike krimi face, ali to nije zbog filmova, spotova, igrica. Obratite pažnju na njihove obitelji tu je najveći problem. Nibiru666 veli da takva budućnost očekuje našu djecu - ne bih rekla ovo je ipak rezervirano za amerikance i njihov način života i poimanje obitelji.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nibiru666 01.09.2007 Ocjena recenzije : 3.5

Kao prvo

opomenuo bi ljude koji recenziraju film tako da u svojoj recenziji napišu praktički rasplet filma. molio bi da se to ne radi jer je to grijeh. neću navoditi tko ali netko je nešto napisao što mi je reklo pola filma. fck!
inače film bi se mogao svidjeti novijim generacijama koje su uspjele ne pogledati Klince ili Elephant. ovo je naime po meni modernija i blokbasterskija izvedba navedenih filmova. Ovaj film ima dobru atmosferu ali priča im je tipično američka i već mao ižvakana. dobro za pogledati jer predviđam ovakvu budučnost mojim i vašim klincima...klincima filmova,interneta, spotova i modernog načina života...juhu bit će posla i slomova živaca oko naše djece...uživajte dok možete. e da odlično su i realistično prikazana stanja pod opijatima.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

joe_ 23.05.2007 Ocjena recenzije : 1.75

promašaj

niš posebno, fensi šmensi glumci.
slabo odrađeno, ako ništa drugo svidjet če se ženskom dijelu publike, barem zbok glumaca.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

liva 13.05.2007 Ocjena recenzije : 1.5

alpha dog

Trenutak kad justin počne plakat me...nisam mogla vjerovat da ga je ubio,pod tolkim sam dojmom da sam se sad upisala da bi mogla skomentirat,baš da gledatelju bude neugodno

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: