U naručju vještice - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      U naručju vještice

U naručju vještice

Bewitched (2005.)

Columbia Pictures / Blitz film i video

90' komedija, fantastika, romansa

Režija:           Nora Ephron

Uloge: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Steve Carell

Scenario:        Nora Ephron, Delia Ephron, Adam McKay

Producent/i:   James W. Skotchdopole

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

U naručju vještice

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.67
27
0.00

APP 02.04.2006 Ocjena recenzije : 0.0

Plitka komedijica

Ovo je film koji ne nudi ništa novo i kojeg ni jaka glumačka postava ne spašava.
Razlog tome je prvenstveno u izboru glumaca, jer nikome od glavnih glumaca ne odgovara uloga koje su dobili. Kidman nikako ne spada u ovakav tip filma. Iako je možda izabrala ovu ulogu koja nije previše zahtjevna kako bi mogla ležerno odraditi svoj posao, ipak uloga gdje se sve svodi na grimase s nosom i portretiranje naivne plavuše definitivno nije za nju.
Will Ferrell je komičar koji svakako ima talenta i što se može naslutiti u pojedinim scenama (scena za večerom kada jednu rečenicu pod utjecajem čarolije izgovara na bezbroj različith načina i jezika) ipak mu više leže uloge u filmovima gdje prevladava malo vulgarniji humor, a ne ovakav tip obiteljske komedije za sve uzraste. Mislim da bi se u ovoj ulozi boje snašao glumac tipa Jim Carreyja (navodno je on i bio prvi izbor, ali je odustao) koji svoju glumu temelji na grimasama, dok u slučaju Ferrella to može biti dosta iritantno.
A što se tiče Michael Cainea, veteranu i glumcu njegovog kalibra ovakva uloga u ovakvom filmu definitvno ne leži (to je pokazao i sličnom ulogom u filmu ''Cura na zadatku'').
Od redateljice Ephron drugačiji film se i nije mogao očekivati kada je cijelu svoju karijeru radila na filmovima po receptu-malo romance i malo smijeha i poznata glumačka imena.
Film koji ćete pogledati,možda se koji put i nasmijati i brzo ga zaboraviti.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

vokaj5 31.01.2006 Ocjena recenzije : 1.5

vrlo dobar

film mi se sviđa jer radnja zanimljiva.
vještica se uklapa u naš svijet,zaposli se kao glumica i zaljubi se.
radnja se zakomplicira kad njen momak sazna da je vještica.
nicole kidman i will ferrell su super odglumili

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

movie 14.01.2006 Ocjena recenzije : 2.0

u naručju vještice

nicole me "nagovorila" na ovaj film jer ju smatram odličnom glumicom,no ovoga puta je zakazala i ona kao i čitav film. priča je mlaka i nezanimljiva,gluma katastrofa,likovi iskarikirani do ludila,bljak

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kiks 27.12.2005 Ocjena recenzije : 5.0

what's the point ?

u snimanju ovakvih filmova.Glumica Nicole Kidman, glumac Will Farell + Michael Caine + zanimljiva tema(vještica)trebalo je biti nešto dobro,nešto gledljivo ali ne nije.Film prati posrnulog glumca (Farell)koji želi uspjeti na tv-u i nesigurnu vješticu koja želi uspjeti u stvarnom svijetu i oni se sretnu na snimanju serije...Gluma je bezveze,uglavnom Farell s bezumno krevelji a Kidmanica lupeta i pravi isto tako glupe grimase.neznam kaj je to trebalo biti ali nije mi se svidjelo,čak se ne sječam jedne dobre fore iz filma.ocjena jedva 3(zbog glumačke ekipe)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

moi 08.09.2005 Ocjena recenzije : 3.0

splačina

Nakon dugo vremena odlucim se otici u kino. Mislim prikazuje se film u 22h, glumi Nicole Kidman i jos par zvucnik imena (recimo), subota je, pada kisa, ajde da nesto dobro pogledam... i kakvo razocaranje! Film se moze opisati u par rijeci- predvidljivo, lose, vec-vidjeno... film bi eventualno preporucila djetetu do 10godina, ako ne i manje... bilo mi je zao i vremena i novaca. Film nema nikakvu posebnu razradu teme, upoznamo se s cinjenicama, vidimo glavnog glumca i u iscekivanju smo kraja kad se oni dvoje spacaju... bezveze! Vise srece drugi put...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sophie 01.09.2005 Ocjena recenzije : 1.67

U naručju vještice

Film je odličan, posebno glumci. Nicole Kidman je veoma uvjerljiva kao Isabel/Samantha. Ovo je odlična vještičarska romantična fantaastična komedija koja ne traje ni predugo, ni prekratko, a ima i super završetak. Film obiluje komičnim situacijama, baš kao što sam i očekivala kada sam išla pogledati ovaj film, a film me nipošto nije razočarao, tako da ne bi trebao ni vas. Ocjenu možete pretpostavljati

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dbelic 31.08.2005 Ocjena recenzije : 1.0

filmić

Ako želite laku komedijicu, ovo je pravi film za vas.
Dobro!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sofie 29.08.2005 Ocjena recenzije : 1.67

Bewitched

U subotu sam išla pogledati ovaj film, duboko uvjerena da je sigurno odličan, kakva je i najava bila i nisam požalila. Zabavna i smiješna romantična komedija za cjelovečerjne izlaske u društvu prijatelja ili ako idete sami nema veze. No nakon filma osjećat ćete se ugodno baš kao što sam se i ja. Sve koji su radili na ovom filmu mogu samo pohvaliti. Od glumaca su najbolji bili Will Ferrel i Nicole Kidman(naravno). Ocjena

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

anatih 28.08.2005 Ocjena recenzije : 1.0

U naručju dobra

Odličan zabavan filmić! Preporuka svima. Meni nije bilo žao novaca kojim sam ga platila jer je u gotovo svim scenama urnebesan, a u tsvim je zabavan. Gluma je odlična, režija je mobla malo bolje, a i trajanje filma je upitno. No sve u svemu, kada sve zbrojite i oduzmete dobijete sasvim solidan filmić za cjelovečernju zabavu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

zeki 25.08.2005 Ocjena recenzije : 2.0

loše na kvadrat

nicole kidman je jako dobra glumica i ovo joj stvarno nije trebalo.što reći...jako jako loše

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: