Cure vole cure - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Cure vole cure

Cure vole cure

Lezbijke u Hollywoodu misle ozbiljno - neke će pred oltar, neke kod odvjetnika, a neke se samo neobavezno ljubakaju pred kamerama...

s.p. 16.05.2008 0 komentara

Cure vole cure

Miranda iz 'Seksa i grada' uskoro će na vjenčanje i to s još jednom nevjestom. Cynthia Nixon je bila u vezi s muškarcem 15 godina i s njim ima dvoje djece, ali sada kaže da se prvi put zaljubila u ženu i da bi je rado odvela pred oltar. Ako uskoro New York legalizira homoseksualne brakove, Cynthia bi mogla vlastitu 'seks i grad' priču završiti s happyendom.

A nakon odluke kalifornijskog Vrhovnog suda u korist gej brakova, Ellen DeGeneres ozbiljno planira vjenčanje, i to s dugogodišnjom partnericom i glumicom Portiom de Rossi ('Ally McBeal'). Navodno je to objavila za vrijeme snimanja svojeg 'The Ellen DeGeneres Showa', čim je čula sretnu vijest sa suda.

Komičarska Ellen uskoro ženi curu - nije šala!

A nisu sve vijesti tako sretne – izgleda da Jodie Foster prekida svoju lezbijsku romansu  - baš kada ju je objavila cijelom svijetu. Jodie Foster je duuugoo tajila 14-godišnju vezu s producenticom Cydney Bernard, s kojom je odgojila dvoje djece. Prije pet mjeseci se na jednoj filmskoj svečanosti Jodie zahvalila na potpori 'svojoj predivnoj Cydney', i baš kad smo se spremali i nju staviti na popis budućih mladenki, stiže vijest iz ultratračerskog National Enquirera da Jodie i Cydney prekidaju.

Gej vjenčanja Jodie Foster neće biti - je li ju 'urekla' objava veze?

Lezbijskih veze sve je više i na velikom platnu - britanski komičarski duo James Corden i Mathew Horne spremaju film 'Lesbian Vampire Killers'. Naslov miriše na žestoki trash, a i radnja nije previše intelektualna – dva tipa nađu se u selu u kojem su sve žene pod vampirskim prokletstvom, a kada se međusobno ne sišu, cure koriste dečke samo za obrede žrtvovanja. Pretpostavljamo da će obredi sadržavati i nepotrebnu golotinju, a i pokoji nježni poljubac.

A ljube se i poznate straight glumice - nedavno je na jednom primanju Scarlett Johansson 'sestrinski' poljubila svoju 'seku Boleyn', Natalie Portman /naslovna/. I ne samo to, u novom filmu Woodyja Allena, 'Vicky Cristina Barcelona', Scarlett je sočno zažvalila Penelope Cruz. Ay, caramba! Ta veza je i pravi ljubavni trokut, u kojem je još i Javier Bardem, koji u stvarnom životu hoda s Penelope.


'Vicky Cristina Barcelona', r: Woody Allen, trailer sa scenom poljupca Scarlett Johansson i Penelope Cruz

Eh, kad bi i u hrvatskom filmu bilo takvih priča: ljubavni trokut s tipom i dvije slavne glumice u lezbijskom zagrljaju, a sve to začinjeno strastvenim erotskim scenama! No, čekajte! Upravo se snima baš takav film - slijedeći tjedan donosimo opširnu reportažu s fotkama...

Komentari

Nema komentara.