Seks i grad za nestrpljive - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Seks i grad za nestrpljive

Seks i grad za nestrpljive

U filmu statiraju jedna oskarovka i gradonačelnik, a snimalo se tamo gdje nitko ne smije, jer za Carrie i društvo – cijeli New York je na raspolaganju.

s.p. 14.04.2008 0 komentara

Seks i grad za nestrpljive

Evo priče 'Seksa i grada-filma' – nemojte čitati ako ne želite SPOILERE! Prvo veliko otkriće smo već objavili - Carrie (Sarah Jessica Parker) se udaje! Zaručena je, dakako, za Facu (Chris Noth), a Charlotte (Kristin Davis) je trudna s Harryjem (Evan Handler). Samantha (Kim Cattrall) sada živi u Los Angelesu, a Miranda (Cynthia Nixon) i Steve (David Eigenberg) se suočavaju s problemima preljuba.

Dobitnica Oscara za 'Komade iz snova', tamnoputa Jennifer Hudson, glumi Louise koja dolazi u New York u potrazi za ljubavlju, a radi za Carrie kao osobna asistentica. Čak ni Louise ne može pomoći Carrie koja ima napadaje sumnje - svi njeni dosadašnji bračni pokušaji završili su katastrofalno, zašto ne bi i ovaj? Istovremeno, sexy Samantha se opet nalazi u iskušenju. Njezinom dragom Smithu (Jason Lewis) karijera baš ne ide dobro, a novi susjed joj je pravi mladi komad... Hoće li biti sexa u gradu?

Junakinje 'Seksa i grada' ne moraju brinuti o svom izgledu - sponzori će se za sve pobrinuti!
Film Michaela Patricka Kinga ima puno spektakularnih scena kakve i zaslužuje pravi blockbuster, i drži se slogana 'veće je bolje'. Veliki budžet je, osim za honorare poznate glumačke ekipe, poslužio za izradu skupih kostima, ukrašenih još skupljim nakitom (Tiffany,vrijedan par milijuna dolara!), koje naše junakinje nose na ekskluzivnim lokacijama. Film je prvi dobio opuštenje da snima na mjestima kao što su njujorška javna knjižnica, katedrala Sv. Patricka i sjedište magazina Vogue. Novinare sve te silne dozvole ne čude, jer u filmu će jednu od uloga imati i - njujorški gradonačelnik Bloomberg.

U filmu će se izreklamirati razni brandovi (Sky Vodka, Glacéau Vitaminwater, Mercedes-Benz), a svaka od glumica nosi fensi odjeću (YSL, Oscar, Ferragamo, Zac Posen, Dior), koja se predstavlja i na filmskom Fashion Weeku. Stoga, očekujte razne slavne epizodiste, brojne statiste i supermodele, mada sve ipak najviše zanima što će u filmu napraviti njihove omiljene junakinje. Američka premijera je sve bliža (30. svibnja), a zatim film dolazi i u hrvatska kina, pa se strpite još malo, sex dolazi i u vaš grad.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.