Scarlett propjevala - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Scarlett propjevala

Scarlett propjevala

Nije 'Pjevajte sa zvijezdama' nego 'pjevaj Toma Waitsa'. Scarlett bi mogla dobro prodati album i da pjeva pod tušem. Onda pogotovo.

s.p. 30.04.2008 0 komentara

Scarlett propjevala

Tko ne voli promukli, senzualni glas ScarJo, neka digne ruke. Nakon premijere njezinog spota 'Falling Down', na Varietyu je na prvoj anketi čak 70% glasača preporučilo zgodnoj glumici da se ostavi pjevanja i vrati svojoj matičnoj karijeri. I inače se u komentarima na pjevanje Scarlett Johansson obično spominju dekoltei i njena gluma, sve u stilu 'bolje ju je gledati nego slušati'.

Istina, to se govorilo i PRIJE nego što je objavila prvu pjesmu, pa je teško razlučiti gdje je objektivno mišljenje, a gdje predrasude. A i vjerni, mladi štovatelji lika i djela Scarlett Johansson vjerojatno su šokirani slušali pjesmu i pokušavali skužiti što im ne valja sa zvučnicima, dok nisu shvatili da je riječ o mračnoj pjesmi koja nije ljepuškasta kao njihova Scarlett.


Scarlett Johansson - 'Falling Down'

'Falling Down' je obrada pjesme Tom Waitsa, baš kao i sve ostale stvari s Scarlettičinog debitantskog albuma 'Anywhere I Lay My Head'. Na albumu surađuju članovi Yeah Yeah Yeahs i David Bowie - glavom i plavom bradom. Bowie je, da prostite, ispao prateći vokal Scarlett u 'Falling Down', ali to mu nije teško palo. Izjavio je da su Waitsove pjesme 'zaista dobre', a Scarlett ih izvodi 'mistično i vrlo kul'.


Scarlett Johansson pjeva 'Brass in Pocket' u 'Izgubljenima u prijevodu'

Inače, kada su Scarlett predložili 'Falling Down', ona je prvo odbila jer joj je bilo glupo da pjeva pjesmu u kojoj se u stihu spominju 'Scarlett i ja', ali je ipak pristala. Tako je počela još jedna karijera glumice-pjevačice, a vidjet ćemo da li će preživjeti silne kritike i ostati u glazbenim vodama. Već je pjevala i s 'Jesus and Mary Chain', pa se uvijek može usmjeriti na alternativu. A onima koji joj savjetuje da prestane pjevati, preporučamo da još jednom poslušaju njezinu izvedbu u 'Izgubljenima u prijevodu'. Možda su ona (i Bill Murray) zvučali falš na karaokama, ali to je bila i ostala scena za povijest.

Komentari

Nema komentara.