Je li Đoković plaćenik? - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Je li Đoković plaćenik?

Je li Đoković plaćenik?

Novak Đoković će se nakratko pojaviti u 'Plaćenicima 2', a glumit će pravog akcijskog junaka - samoga sebe!

s.p. 01.12.2011 0 komentara

Je li Đoković plaćenik?

U 'Plaćenicima 2' sve pršti od slavnih imena, a sada je potvrđeno da će pojaviti još jedna zvijezda - teniska legenda Novak Đoković! Zar će srpski tenisač glumiti vojnika-plaćenika? Neee, on protivnike 'ubija' samo svojim reketom, pa će tako i u filmu glumiti samoga sebe. Producer Avi Lerner izjavio je da 'Đoković ima malu, ali značajnu ulogu', a sigurno će biti riječ o nekoj duhovitoj sceni jer je Đoković širom svijeta poznat kao veliki zabavljač koji odlično zna imitirati ljude.


Đoković u šaljivoj reklami

Neki novinari već imaju duhovite prijedloge za filmske nastupe ostalih tenisača: Roger Federer bi mogao glumiti Mr. Darcyja u novoj verziji 'Ponosa i predrasuda', Serena Williams bi se dobro uklopila u Tarantinove filmove, a Marjia Šarapova je kao stvorena da postane Bond-djevojka!

Film se inače snima u Bugarskoj u režiji Simona Westa, a Đoković je navodno bio na snimanju u utorak. U 'Plaćenicima 2' pojavljuju se najveće akcijske zvijezde svih vremena: Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture,  Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger, a kako izgleda njihov zajednički nastup vidjet ćemo nakon premijere koja je zakazana za kolovoz sljedeće godine.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.