Novi kratki film Guya Maddina - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Novi kratki film Guya Maddina

Novi kratki film Guya Maddina

Guy Maddin snima novi kratki film koji bi trebao poslužiti za promociju filma 'The Saddest Music In The World'. U filmu će glumiti i hrvač Tyson 'Kenny Omega' Smith.

09.02.2004 0 komentara

Novi kratki film Guya Maddina

20-godišnji Smith će u filmu glumiti hrvača, tako da bi se bez problema i suvišnog napora trebao uklopiti. Ipak, na audicije nije baš navikao. 'U hrvačkom smislu, moj zadatak je bio smiješan. Morao sam glumiti hrvački 'old style' jer su htjeli da izgledam opako.', rekao je.

Ko-scenarist filma 'The Saddest Music In The World' George Toles je rekao da će u narativnom filmu biti 'meksičkog hrvanja i kanibalizma'. Osim ovoga, biti će snimljena još dva filmića koja će na International Film Channelu reklamirati film s Isabellom Rossellini i Markom McKinneyem u glavnim ulogama. Rossellini se pojavljuje u ulozi grofice piva koja umjesto nogu ima prozirne kristalne proteze punjene, naravno, pivom. Ako ste se malo začudili, očito vam nije poznat filmski ukus kanadskog umjetnika koji je, osim po dugometražnim, izuzetno cijenjen i po kratkim uradcima.

Kratki filmovi će, osim kao reklama, poslužiti i kao dodane scene koje će publici omogućiti bolje upoznavanje s nekim od likova. Filmovi će se snimati u Winnipegu, rodnom gradu Guya Maddina.

'The Saddest Music In The World' je odlično prihvaćen na Sundanceu, a premijeru u domovini Kanadi će doživjeti 6. ožujka na National Screen Institute's FilmExchange festivalu u Manitobi. Projekcija najbliža nama je na beogradskom Festu krajem ovoga mjeseca.

Naslovna ilustracija djelo je Tracy Cox.

Komentari

Nema komentara.