Prijave za Trash Film Festival!! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Prijave za Trash Film Festival!!

Prijave za Trash Film Festival!!

Varaždinski Trash Film Festival starta u rujnu, a rok za prijave ističe 15.06, stoga, ljubitelji svih vrsta pretjerivanja: Hitajte!!

p.h. 30.05.2006 0 komentara

Prijave za Trash Film Festival!!

Ove godine u Varaždinu će se održati trodnevni filmski festival specijaliziran za zabavne, niskobudžetne filmove akcijskih i srodnih žanrova - Trash Film Festival.

Manifestacija traje od 14.-16.09. 2006. u prostorima multimedijskog centra Kult (Anina ulica 2), a zamišljen tako da se prikazuju prvenstveno oni radovi u kojima se ističu atributi akcijskih, borilačkih, stravičnih i znanstveno-fantastičnih filmova, pa je i pretjerivanje u žanrovskim odrednicama poželjno, kažu organizatori, inače gorljivi obožavatelji Davida Hasselhoffa, u što se uvjerite ovdje. Glavna nagrada festivala zove se Zlatna Motorka, a dodjeljuje se za najbolji akcijski film, najbolji borilački film, Sf, horor i najbolji film po izboru publike.

Poziv se upućuje svim kreativcima-amaterima i profesionalcima. Rok za slanje filmova je 15.06, a sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama.

Komentari

Nema komentara.