Momiano 05 / Prijave još dva tjedna - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Momiano 05 / Prijave još dva tjedna

Momiano 05 / Prijave još dva tjedna

Ili duža verzija - Festival vizualnih i audio medija Visura Aperta Momiano 05 prima prijedloge za radove do 15. lipnja, a održati će se od 07. do 14. kolovoza.

filmski.net 30.05.2005 0 komentara

Momiano 05 / Prijave još dva tjedna

Visura Aperta je multimedijalni projekt koji uključuje festivalsko prikazivanje video radova, dija-projekcija, zvučnih instalacija, izložbe fotografija i slikarskih radova mlađe generacije suvremenih umjetnika. U sklopu festivala djeluje i multimedijalna radionica koja istražuje prostor komunikacije kroz kulturološke probleme, problem izolacije, marginalizacije i položaja različitih vrsta manjina...

Zamisao je paralelno s različitostima i suživotom na kulturno-socijalnom planu prikazati otvorenost granica vizualnih i audio medija kroz njihovo prožimanje (spoj dija-projekcije i slikarskog rada, te različitih materijala, ozvučavanje slika, komunikaciju radova s prirodnim ambijentom i arhitekturom vidljivu u postavu i ideji rada).

Dokumentacija o raniijim radovima i prijedlozi  za izradu radova  u momjanskoj radionici  prijavljuju se  do 15. lipnja 2005. na e-mail adresu: davorka.vucic-sneperger@zg.htnet.hr, poštom ili osobno na adresu: Mohorovićčićeva 16, Zagreb, 01 2308034. Dokumentacija o prijavljenom radu treba sadržavati: ime i prezime autora, biografski i bibliografski materijal, kontakt adresu, e-mail, telefon, naziv rada, tehniku, objašnjenje što je sve potrebno za prezentaciju rada i kratak opis rada.

Vizualni i audio materijali o radovima uključuju: fotografije, dijapozitive, vhs kasete, audio kasete, CD, diskete - jpeg format, skice, fotokopije, printove itd. Izabranim radovima, odnosno njihovim autorima, organizator pokriva troškove realizacije rada, smještaj i hranu. Prijava za izradu video rada  podrazumijeva rad na vlastitoj video kameri.

Stručni žiri odabrat će radove i  sudionike festivala, a rezultate natječaja objaviti najkasnije do 30. lipnja 2005. na web stranicama www.hfs.hr
i www.academia–moderna.hr/visuraaperta aperta/

Komentari

Nema komentara.