Malo vjenčanje - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Malo vjenčanje

Malo vjenčanje

Egzotična glumica Lucy Liu, koja je često glumila neosvojive i opake žene, u privatnom životu sprema se stati pred oltar.

20.04.2004 0 komentara

Malo vjenčanje

Odabranik zvijezde 'Kill Billa' i 'Charlijevih Anđela' je pisac Zach Helm s kojim je u vezi nešto duže od godinu dana. 35-godišnja glumica na sve strane hvali svog dečka, a posebno mu je zahvalna jer ju je, kako kaže, naučio pravom značenju ljubavi.

Kad je već tako, ne čudi što se sretan par sprema zakoračiti i prema oltaru. Ipak, oboje inzistiraju na maloj i neupadljivoj ceremoniji vjenčanja na kojoj će biti njihova rodbina i uistinu bliski prijatelji - bez slavnih gostiju i spektakularnih partija.

Lucy je uspjela ostati posve prizemna u svojim svadbenim planovima. 'Kada ste vezani za Hollywood, od vas se očekuje da priredite nešto ekstravagantno ili učinite nešto neviđeno, ali ja nisam takva. Želim da sve bude mirno,' rekla je glumica.

Mnogim slavnim parovima koji ne razmišljaju poput nje vjenčanje se na kraju pretvori ili u pozersku predstavu za paparazze ili se od istih skrivaju pod velikim šatorima, dekama ili kišobranima. Posljednjih godina najpompoznija holivudska vjenčanja bila su ona Jennifer Anniston i Brada Pitta (2000.), Sarah Michelle Gellar i Freddya Prinza Juniora (2002.) te, naravno Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa (2001.).

Za razliku od mnogih, Lucy je od same ceremonije mnogo važnije ono što slijedi i smatra da je 'vjenčanje poseban, privatni trenutak povezivanja i to bi trebalo biti vrlo emocionalno i intimno, a ne samo još jedan filmski set.'

Komentari

Nema komentara.