David Gest tuži Lizu Minnelli - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      David Gest tuži Lizu Minnelli

David Gest tuži Lizu Minnelli

Nakon malo više od godine dana braka, David Gest tuži Lizu Minelli zbog zlostavljnja u pijanom stanju i traži 14 mil $.

filmski.net 22.10.2003 0 komentara

David Gest tuži Lizu Minnelli

Legendarni kolumnist  Feral Tribunea, Nedjeljne i Slobodne Dalmacije sabarao je svoje satirične što objavljene, što neobjavljene tekstove zadnjih 7 godina u jednu šarenu cijelinu.

 

«Gledajući objektivno, Ćiću je vrijeme pregazilo. Ne mislim pritom na činjenicu da Ćićo još uvijek piše kemijskom olovkom (odmak od tehnologije jedan je od preduvjeta zdravorazumskog pogleda na svijet), već na fakat da primordijalni kapitalizam današnje Hrvatske – u kojoj bi se Diogen našetao sa svojom svijećom – gazi glavninu moralnih vrijednosti koje zastupaju Ćićini tekstovi. (..) I zato je Ćićo ne samo fenomen, nego i savjest današnje Hrvatske, ono što se naziva moralna vertikala: ono čega danas imamo manje nego kanadera. Da ima Boga, Ćićini tekstovi bi se proučavali u školi, ne samo kroz lektiru, nego i na satovima vjeronauka i(li) etike. (...) Ćićo je etički, humoristički, novinarski i književni fenomen današnje Hrvatske – spoj izvornog kršćanstva, izvornog komunizma i izvorne zajebancije.» kaže za njega Damir Pilić.

 

Na svečanom predstavljanju  sudjelovat će :


Ðermano Senjanović , autor
Nada Gašić , urednica knjige
Igor Mandić , publicist i kritičar
Nenad Popović , glavni urednik Durieuxa,


a to su četiri razloga više da poslušate zanimljivu prezentaciju koja će zasigurno odjeknuti Velikom dvoranom Novinarskog doma.

Komentari

Nema komentara.