Pa zar opet!?! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pa zar opet!?!

Pa zar opet!?!

Čini se kako je jedino Liz Hurley profitirala svojim imenom. Druge filmske nam Lize, i Taylorova i Minellijeva, evidentno je, nisu takve sreće.

i.a. 28.12.2004 0 komentara

Pa zar opet!?!

Ovaj put pozabavit ćemo se Lizom Minellijevom, tj. onim što se dešava u njenoj spavaćoj sobi. Potpuno suprotno onome što ste mogli pomisliti, naime, i ne tako vremešna (58 joj je tek!), ali potpuno potrošena nesretna glumica spavajući se odrolala preko svog kreveta, tresnula na pod i ozljedila glavu!
 
Sada se nalazi u newyorškoj bolnici gdje ju je, navodno, dopremio njen tjelesni čuvar koji ju je i našao na podu, nazvao 911 i prijavio nezgodu. Teta Liza je po njegovim riječima samo iz spavajući nesvjesnog stanja skliznula s kreveta u potpuno nesvjesno stanje (ah ti pilsevi!, ništa vas ne može dekoncentrirati), ali, napominje; nije bilo krvi!

Ljubazni je bodyguard prpošna novopridošlica u Lizinu svitu jer je njegov prethodnik napustio čuvarsku i vozačku službu prilično burno optuživši svoju 'gazdaricu' da ga je  fizički napala i podastrijevši svoja potraživanja za pretrpljenu bol u visini od 100 milijuna dolara. (I prijateljica Taylorova se naime nalazi na sudu zbog svog bivšeg zaposlenika-vrtlara koji ju je tužio da ga je htjela seksualno podastrijeti svom butleru!)

Prisjetimo se i ne tako davnog skandala iz kuće Minellijeve kada je posljednji joj suprug, David, PlasticScaryFantastic, Gest spakirao kovčege i ostavio Lizu samu s odvjetnicima i tužbom za opetovane fizičke napade za vratom traživši ipak puno skromniju cifru od 10 milijuna dolara. Minellijeva se srećom uspjela otrijezniti, angažirati tim odvjetnika, poreći bilo kakav fizički napad i, obzirom da je napad najbolja obrana, optužiti Gesta da ju je prevario za njenih 2 milijuna dolara….

Nema kraja… ah te ocvale zvijezde, filmova nema, a drama centar u preostalom im mozgu i dalje je aktivan, samo sada im je takav period u karijeri da od toga zarađuju odvjetnici, a ne filmski studiji.

Saga će se zasigurno nastaviti. Bilo koja Liz bila u pitanju.

Komentari

Nema komentara.